Biljana Tipsarević: Predstavila svoju prvu ready-to-wear kolekciju

Iz modne radionice dizajnerke Biljane Tipsarević ovog proleća stiže nam njena prva „ready-to-wear“ kolekcija pod nazivom „Unexpected“. Sofisticirana elegancija kao prepoznatljiv potpis sada već etablirane dizajnerke ovog puta protkana je i dozom jednostavnosti i svedenosti uz dozu dramatike.
Kada se pre nekoliko godina pojavila na domaćoj modnoj sceni, Tipsarevićeva je izazvala pravu pomamu za damskim stilom u kome preovladavaju istovremeno suptilni i intrigantni modeli dostojni crvenog tepiha. Ovog puta, ona nam se predstavlja sa nešto opuštenijem i slobodnijom modnom vizijom koja je potpuno prilagođena tempu života moderne savremene žene.
Kolekciju čini dvadeset i četiri modela koji su međusobno lepo usklađeni i uklopljivi, a uz male intervencije u vidu odgovarajućeg asesoara sa posla možete da odete na ručak, koktel ili večeru sa prijateljima. Biljana ostaje verna besprekornim krojevima koji prate siluetu i slave lepotu ženskog tela koje je istaknuto u punom sjaju. A za razliku od prethodnih kolekcija u kojima su dominirale svila i čipka, ovog puta odlučila se za trendy materijale poput meke, seksi kože i atraktivnog tvida vrhunskog kvaliteta. Jednostavnost kolekcije naglašena je i upotrebom minimalističkog kolorita u kome dominiraju crna, bela i crvena uz nekoliko modela u ljubičastoj, kao i plavoj i limunžutoj boji.
Osim atraktivnih kožnih haljina naglašenih čistih linija, u novoj kolekciji mlade dizajnerke možemo pronaći i trendy kožne jakne koje se odilno nadopunjuju chic suknjama od kože asimetričnog krojja. Za dame koje vole da u svom ormaru imaju „must have“ komade sezone pripremljeni su kombinezoni izrađeni od najfinijih materijala, a ukoliko vaš stil odiše elegancijom najviše će vams e dopasti ženska odela besprekornih krojeva i u različitim nijansama.
Veliki izbor posebnih komada čini ovu kolekciju prilagodljivu za različita modna poigravanja. U ponudi su sakoi od tvida koji naglašavaju struk, zatim pantalone različitih krojeva, faltane suknje, smeli dvodelni kompleti, kao i koketne bebi dol mini haljine.
Zaštitno lice „Unexpected“ kolekcije je naš uspešni model i dizajnerkina muza Danijela Dimitrovska Amidžić.


Foto: Marko Vulović
Model: Danijela Dimitorvska Amidžic
Asistent: Suzana Petković
Make up: Mina Abramović
Hair: Dacha hair studio

Podeli

Scroll to Top