Bluze s vintage kragnom postale su nova opsesija u modnom svetu

Mada svake sezone dolaze u različitim krojevima i siluetama, romantične bluze i košulje uvek su jedan od modnih favorita koji zauzima važno mesto u svakom ženskom ormaru. Dok smo prošle godine bili opsednuti modelima od organdija, s dolaskom prvih jesenjih kolekcija istakle su se bluze s predimenzioniranim kragnama, koje su uglavnom ukrašene elegantnim vezom ili decentnom čipkom.

@wethepeoplestyle

Oni koji prate dešavanja u modnom svetu sigurno nisu iznenađeni ovim trendom, jer se sećaju nedelja mode u velikoj četvorki, održanih početkom godine, kada je nekoliko vodećih influenserki ponelo košulju s vintage kragnom brenda Miu Miu. Kasnije smo isti model često gledali na Instagramu, a ubrzo su i high street brendovi lansirali znatni pristupačnije verzije. Iako bi ovaj model sasvim sigurno obeležio prolećnu sezonu, to se nije dogodilo zbog pandemije koronavirusa, ali će zato biti jedan od najtraženijih komada ove jeseni.

@xeniaadonts

@lucywilliams02

Romantične košulje i bluze s kragnom idealan su komad za kraj leta i početak jeseni dok ćemo ih tokom zimske sezone nositi ispod kardigana i prsluka od toplog pletiva. Savršeno će se uklopiti u sve poslovne kombinacije, a iako je reč o elegantnim komadima, odlično se slažu s jeansom, pa su podjednako poželjne i u ležernjim i večernjim outfitima.

@heartzeena

U novim kolekcijama uglavnom dolaze u klasičnom kroju ili s puf rukavima, a kada je reč o koloritu, glavno mesto zazeli su beli modeli mada smo pronašli i nekoliko odličnih plavih i ružičastih košulja. Nastavite da skrolujete jer vas u nastavku čeka vodič za kupovinu.

MASSIMO DUTTI,
cena: 8.790 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 8.790 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 2.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

STRADIVARIUS,
cena: 2..590 din.

STRADIVARIUS,
cena: 3.290 din.

STRADIVARIUS,
cena: 3.290 din.

MANGO,
cena: 3.490 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

SEA,
net-a-porter.com

DÔEN,
net-a-porter.com

MIU MIU,
net-a-porter.com

Naslovna fotografija: @ninasandbech
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top