Bobbi Brown: Zašto je korektor najvažniji make-up proizvod?

Čuvena šminerka i beauty guru Bobbi Brown pre dvadeset i četiri godine osnovala je istoimeni kozmetički brend koji je postao omiljeni kako među profesionalcima tako i među običnim ženama. Ona je jedan od najvećih autoriteta u svetu make-upa, a zahvaljujući pažljivoj nezi i odabiru preparata, lako joj polazi za rukom da uvek izgleda pet godina mlađe.
– Moja tajna da izgledam i osećam se mlađe pre svega je u tome što ne pušim, koristim kreme sa UV zaštitom, pijem mnogo vode i dobro hidriram lice – tvrdi Bobbi i dodaje:
– Moja rutina izgleda ovako: najpre nanesem lagani losion ili serum, a potom nanesem bogatu hidrantnu kremu. Najviše volim one sa matičnjakom i koje sadrže UV zaštitu. I ne zaboravite da vežbate. Ništa ne čini kožu lepšom od redovnih treninga.

Intensive Skin Serum Concealer
Intensive Skin Serum Concealer

– Korektor je jedan od mojih omiljenih kozmetičkih proizvoda svih vremena. Žuti, ružičasti ili boje breskve namijenjeni su za pokrivanje tamnih podočnjaka. Kada niste u prilici da spavate osam sati, oni će izbrisati sve tragove nesanice – tvrdi legendarna šminkerka i nastavlja:
– Moja kompanija je nedavno lansirala proizvod Intensive Skin Serum Concealer. U pitanju je hibridna formula koja ne samo da pokriva tamne podočnjake već ih i tretira i leči pomoću tradicionalne istočnjačke medicine. Kako starimo, koža ispod očiju postaje tanja, a kapilari vidljivi, tako da ova formula koja hidrira i vlaži osetljivo područije osim što vašu kožu čini vizuelno mlađom i svežijom, ona je i neguje.

Podeli

Scroll to Top