Brankica Sebastijanović: Otkriva tajnu svoje negovane kose

Dvadesetčetvorogodišnju glumicu Brankicu Sebastijanović zavoleli smo kao Ljiljanu u seriji „Samac u braku“ i vrcavu Evu u „Sinđelićima“. Tokom 2015. ovu lepu damu očekuje najznačajniji poslovni izazov, jer će u ambicioznom projektu Juga Radovojevića – „Vrati se Zone“ igrati glavni lik Zone Zamfirove. Osim što je jedna od najangažovanijih mladih glumica, šarmantna brinta je upisala poslediplomske studije na Fakultetu dramskih umetnosti, a kao nekadašnja odbojkašica svakodnevno se bavi sportom.

Nežno lice, umiljat pogled i uvek iskren osmeh, zaštini su znak ove talentovane umetnice, a jedan od njenih glavnih ženskih aduta je i njena kosa koju već godinama neguje na isti način.

Foto: Promo film "Vrati se Zone"
Foto: Promo film „Vrati se Zone“

– Od mame sam nasledila odličan recept za pakovanje za kosu koji koristim veoma često. Pravi se jednostavno tako što se pomešaju Pantenol rastvor i voda u razmeri jedan prema jedan. Time se kosa naprska nekoliko sati pre pranja, a idealno je kada možete da prespavate sa takvim pakovanjem. Pantenol je odličan protiv opekotina tako da zahvaljujući njegovoj upotrebi kosa je zaštićena od fena, figara ili prese – tvrdi Sebastijanovićeva koja kaže da nikada nije imala želju da promeni boju kose:
-Volim prirodan izgled po svakom pitanju, pa tako i kada je reč o kosi. Nikada nisam poželela da se farbam i sigurna sam da to neću ni raditi osim ako, kad dođem u neke godine, baš mnogo ne osedim. Zato uživam u transformacijama frizure na sceni i jako mi je zanimljiva uloga u predstavi „Šta je sobar video?“ u kojoj igram plavušu koja na sebi uvek ima jaku šminku – zaključuje atraktivna Brankica.

Podeli

Scroll to Top