Britanska dizajnerka Anja Hindmark prikazala svoje jedinstvene modele

Dizajnerka Anja Hindmark poznata po svojim luksuznim i jedinstvenim torbama na londonskoj Nedelji mode danas je predstavila svoju novu kolekciju koja je istog časa postala pravi hit na Instagramu. Šarmantna Brianka koja se proslavila jedinstvenim torbama inspirisanim kutijama od praška, konzervama i ostalim proizvodima koje koristimo svakodnevno, ni ovog puta nije otstupila od svog prepoznatljivog stila. Boje koje dominiraju su bela, plava i zelena, a omiljeni asesoar dama upotpunjen je kožnom olovkom, zanimljivim natpisima ili iscrtanim smajlićima.

Ipak, hajlajt revije bila je tašna sa natpisom Bags Have Feelings Too! koja je odmah osvojila sve trendsetere prisutne na reviji.

p 3

Komadi etablirane dizajnerke odlikuju se pored unikatnošću i veoma kvalitetnom izradom i pažljivim odabirom materijala, a sama dizajnerka tvrdi da je svaka njena torba mora da bude inspirisana Britanijom, personalizovana i šarmanta. Među njenim kupcima, dugačka je lista selebriti dama, pa tako njene komade možete često videti na Madoni. Skarlet Johanson, Kire Najtli, Sijene Miler, Klaudije Šifer i mnogih drugih.

Pogledajte deo nove kolekcije čuvene Britanke.

- 2

p 4

p1

Podeli

Scroll to Top