Britanska kantautorka Foxes novo je zaštitno lice H&M-a

Čuveni švedski high street brend H&M s ponosom je predstavio da je britanska kantautorka i dobitnica prestižnih Grammy nagrada Grammy, Foxes, zaštitno lice njihove nove kampanje za Divided liniju. Kompletna kampanja će biti objavljena u julu, a u pitanju je kolekcija namenjena za jesen 2015. godine.
Kampanja je snimljena u Los Anđelesu, a Foxes nosi cool kombinacije neophodnih artikala nove sezone: bomber jakne, majice sa svojim imenom, ali i sa drugim printovima, mini suknje i farmerke. Iako je namenski pravljena za jesenje dane, kolekcija će biti dostupna već od sredine sledećeg meseca u odabranim H&M radnjama širom sveta, a prodavaće se i putem interneta.

1p fhm 9615

– Bilo je jako zabavno na snimanju H&M-ove kampanje. Odeća ima mnogo karaktera, što znači da se stvarno može poigrati izgledom i najbolja je svar u tome što sam to sve ja – rekla je Foxes.
A dizajnerka H&M-a Pernilla Woovimahlfahrt je povodom ove saradnje rekla:
– Foxes ima savršen stil za ovu kampanju – njen ležeran izgled je tako inspirativan. Radi se o kombinaciji zabavnih artikala koji se mogu nositi zajedno na toliko različitih načina.

2p fhm 9615

Podeli

Scroll to Top