Bronzeri koje će obožavati i osobe koje ne vole bronzere

Upotreba bronzera ponekad može da bude prava noćna mora jer dobro znamo da to nije ni malo lak zadatak. Nepravilna upotreba ovog beauty proizvoda može da dovede do toga da vam lice izgleda umorno ili nečisto kao da niste dobro očistili šminku nakon noćnog provoda.
Zato je prilikom nanošenja bronzera važno da odabereti pravu nijansu bronzera za vaš ten, kao i teksturu koja će odgovarati vašem tipu kože dajući joj prirodan i svež izgled. Osobe sa grubljim crtama lica trebalo bi da izbegavaju ovaj proizvod jer su im crte lica prirodno naglašene tako da bronzerom mogu da istaknu ono što ne žele.
Međutim, kada ovladate malim tajnama nanošenja bronzera, rezultati mogu biti magični. Konturiranjem lica možete da istaknete jagodične kosti,a to će dati potpuno novu dimenziju vašem licu. Za efekasno nanošenje najbolje je da uvučete obraze, a potom ispod jagodične kosti naneti bronzer.
Ukoliko ste početnik u upotrebi ovog make-up proizvoda, savetujemo vam da birate lagane bronzere, a mi vam donosimo tri odlilna predloga.

1p b 5515

1. Too Faced The Little Black Book of Bronzer
Vaš bronzer koji ćete koristiti za noćni izlazak tokom vikenda ne bi trebalo da bude isti ona koji ćete nositi preko dana kada idete na posao. Zbog toga je ova Too Faced paleta prosto genijalna. U okviru nje postoji čak osam različitih nijansi bronzera od suptilne bež do dramatičnih verzija koje su odlične za jaku noćnu šminku. Uz ovaj proizvod bićete spremni za svaku situaciju.

2p b 5515

2. Make Up For Ever Pro Bronze Fusion
Većina bronzera dolazi u jednoj ili dve nijanse što je loša vest ako je vaša koža isuviše svetla ili tamna. Srećom, ovaj čarobni proizvod jedinstvene strukture dolazi u šest raskošnih nijansi – od peščane bež do duboko tamne karamele. Njegova prednost je i u glatkoj teksturi i vodootpornoj formuli koja daje dugotrajni sjaj.

3p b 5515

3. Laura Mercier Baked Blush Bronzer Compact
Ovaj magični novi proizvod Laura Mercier zapravo je mešavina rumenila, bronzera i iluminatora. Njegova struktura je kompaktna, ali je bogat vitaminom E i jojoba uljem, stoga će i hidrirati vašu kožu i daće joj svilenkasti i baršunast finiš.

Naslovna fotografija: Instagram/makeupforeverofficial

Podeli

Scroll to Top