Brza i efektna frizura: 8 novih načina da nosite rep

Nijedna frizura nije tako nosiva kao što je rep. On odoleva svim trendovima, nose ga devojke različitih dužina kose i ima bezbroj različitih varijanti. Vezivanju repa uglavnom pribegavamo u svakodnevnim prlikama i to onda kada smo u žurbi, kada nam je kosa malo masna ili kada jednostavno želimo da je sklonimo s lica da nam ne bi smetala u obavljanju planiranih aktivnosti. Na prvu loptu može da vam se učini da je ovo dosadna frizura, ali ako se samo malo potrudite za svega nekoliko minuta možete dobiti izvrsne rezultate. Pribegnite malim trikovima, pa umesto gumice upotrebite šnalu, ukrasite vaš rep trakom vezanom u mašnu ili pokupite kosu na nešto drugačiji način.
Ukoliko imate nešto više vremena možete deo kose da obmotate oko repa, da upletete neke od pramenova ili da ih čak uvijete presom za kosu. Na taj način dobićete savršenu stajliš frizuru. Jer, ne zaboravite da su nam svetske zvezde mnogo puta do sada dokazale da je rep frizura dostojna crvenog tepiha.
Ako vam nedostaju ideje, pronađite ih u našoj galeriji. Sve frizure radila je poznata holivudska hair stilistkinja Kristin Ess kojoj poverenje poklanjaju mnoge poznate žene.


Foto: Instagram/kristin__ess

Podeli

Scroll to Top