Burgundi je nova „it“ boja u svetu manikira, imamo najbolje lakove

Dok je u prethodnih nekoliko godina bila gotovo potpuno zaboravljena, burgundi boja na noktima predstojeće sezone vraća se u velikom stilu. U prilog tome najbolje govori činjenica da hashtag #burgundinails ima preko 14 miliona pregleda na TikToku i da ova brojka konstantno raste. Korisnici ove društvene platforme tvrde da je u pitanju najbolji izbor za jesenji manikir jer se bordo nokti odlično slažu sa garderobom koju nosimo u ovo doba godine, a pritom su pogodini za sve prilike.

Iako dugo nisu bili na listi vodećih trendova, bordo nokti jedan su od večitih simbola jeseni. Njihova bezvremenost najbolje se ogleda u tome što uvek izgledaju luksuzno i elegantno, ali i podjednako klasično kao crvena ili crna boja. Dodatni bonus je to što dobro funkcionišu sa noktima svih oblika i dužina.

Kako je burgundi boja sama po sebi efektna, možete nositi klasičan manikir u ovoj nijansi u paru sa sjajnim top coatom, ali se isto tako možete poigrati i sa različitim verzijama fracuskog manikira u bordo nijansama. Nama se posebno dopala opcija bordo noktiju sa mat završnicom u paru sa sjajnim vrhovima, koju možete da vidite na fotografiji iznad. Naravno, nećete pogrešiti ni sa bilo kojom nail art varijantom.

Ukoliko želite da isprobate novi trend, u nastavku vam donosimo nekoliko predloga za kupovinu bordo lakova.

Dior – Gel Shine Long Wear Nail Lacquer, nijansa 970 Nuit (Sephora)
Chanel – Longwear Nail Colour, nijansa Vamp (Sephora)

Tekst: INJournal magazin
Naslovni video: @iramshelton
Foto i video: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top