Caroline de Maigret vs Alexa Chung: francuski šik ili britanska eklektika

One su ikone stila i prave predstavnice načina odevanja zemalja iz koje dolaze. Caroline de Maigret i Alexa Chung spadaju u grupu najbolje obučenih žena današnjice, ali garderobu kombinuju potpuno različito. Dok šarmantna Parižanka neguje francuski šik i ležernost, tridesetjednogodišnja Britanska voli eklektiku koja je svojstvena ulicama Londona. Ono što spaja ove dame jeste da su se obe oprobale u manekenstvu i vrlo su uspešne, svaki njihov stajling je zapažen, a  knjige o stilu koje su napisale – „How to Be Parisian Wherever You Are“ odnosno „It“, nalaze se u bibiliotekama svake savremene stylish devojke.

Stil Caroline de Maigret simbolizuje ležernost i nenametljivost, a opet je svuda primećena. Ona na odličan način spaja minimalizam, boho i grunge stil. Uz uvek razbarušenu kosu koja je njen trademark i sa minimalno šminke, ali uz odlučan stav njen stajling je uvek besprekoran.

Pogledajte neke od odevnih kombinacija ove fashion ikone:


Ljupka Alexa Chung rado se poigrava sa bojama i spaja različite printove, a svaka njena kombinacija ima u sebi dozu eklektike. Iako je sitne građe i mnogi joj pripisuju ekstremnu mršavost, njena energija potpomognuta savršenim izborom odevne kombinacije uvek dolazi do izražaja.

Ovo su stalinzi uticajne trendseterke koje smo izdvojili:


 

Podeli

Scroll to Top