Catrice i essence priredili su Beograđanima sjajno iznenađenje povodom Dana žena

Make-up brendovi essence i CATRICE proslavili su Međunarodni Dan žena u Beogradu, a tim povodom Trg Republike jutros je osvanuo ispunjen magičnim roze balonima koji su pojedinačno na trakama imali zavezane make-up proizvode. Tako je sve slučajne prolaznike sačekalo divno iznenađenje jer su imali priliku da ponesu balon sa make-up poklonom i porukom podrške. Omiljeni make-up brendovi na isti način proslavili su Osmi mart i u Zagrebu, Sarajevu i Skoplju.

Slaviti i podržavati žene oduvek je bilo duboko usađeno u DNK brendova essence i CATRICE. Svojim proizvodima i vrednostima žele da slede glavni cilj – da se svaka osoba na svetu oseća lepše. Međutim, ova dva brenda nisu posvećena samo osnaživanju žena, već im je stalo i do naše planete. Stoga su dali značaj eko razgradivim balonima koji ne zagađuju životnu sredinu.

magicforwomensday.

U svim životnim nedaćama, borbama, zapletima, usponima i padovima, Osmi mart je dan kada će se žene potapšati po ramenu i shvatiti put koji su prešle i koliko su snova ispunile, dan kada će sebi oprostiti i poneku grešku i shvatiti koliko su danas mudrije, iskusnije, nežnije, hrabrije…
Zbog toga su make-up brendovi essence i CATRICE odlučili da razvesele žene i sve one koji slave Osmi mart i prirede im pravu #magicforwomensday.

Prenosimo vam i delić atmosfere iz regiona

Sarajevo
Zagreb
Skoplje

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top