Novi filmovi koji stižu u naše bioskope do kraja ovog meseca

Ukoliko želite da poslednje aprilske dane učinite zanimljivijim i uzbudljivijim, a ljubitelji ste dobrih filmova, donosimo vam pet novih naslova koji stižu u domaće bioskope. Odlične holivudske priče sigurno će vas opustiti, nasmejati i probuditi u vama najlepše emocije. U skladu sa ličnim afinitetima izaberite priču koja će vam najviše prijati ili jednostavno pogledajte sve ponuđene naslove.

1p fa 19415

BEST EXOTIC MARIGOLD HOTEL 2 – Ova odlična komedija sa elementima drame nastavak je megapopularne priče iz 2010. godine. Režiju potpisuje John Madden, a glavne uloge igraju Judi Dench, Tom Wilkinson, Maggie Smith, Richard Gere, Bill Nighy…
Radnja: „Best Exotic Marigold Hotel 2“ je veliki Sonijev san koji mu oduzima i više vremena nego što ima, s obzirom da je tek stupio u brak sa Sunainom, koja je ljubav njegovog života. Bacio je oko na jedno imanje jer je njegov prvi poduhvat „Best Exotic Marigold Hotel za starije i lepe“ ostao sa samo jednom slobodnom sobom, što predstavlja problem za nove goste.

nas p fa 19415

BEZVREMENSKA ADALINE – Romantičnu ljubavnu priču sa primesama drame režirao je Lee Toland Krieger, a u glavnim ulogama su Blake Lively, Harrison Ford i Amanda Crew.
Radnja: Tridesetih godina prošlog veka neobična sudbina zadesila je Adaline Bouman. Nakon automobilske nesreće ova prelepa mlada žena ostaje zarobljena u telu dvadesetdevetoogodišnjakinje i svoju tajnu uspeva da sakrije gotovo osam decenija. Sve dok se u njenom životu ne pojavi harizmatični Elis Džons.

3p fa 19415

ESKOBAR: IZGUBLJENI RAJ – U pitanju je uzbudljivi triler sa elementima romantike. Glavne uloge tumače Josh Hutcherson, Benicio Del Toro, Brady Corbet, Claudia Traisac i Carlos Bardem, a film je režirao Andrea Di Stefano.
Radnja: Priča ispričana iz perspektive Nika, surfera iz Kanade, o poslednjim godinama vladavine Pabla Eskobara. Nik upoznaje ženu svojih snova, Mariju, koja zastupa političku kampanju svog ujaka – Pabla. On poziva Nika i njegovog brata Dilana u svoju „kućicu“ na zabavu. Kada sazna da imaju problema sa nekim lokalnim propalicama, Pablo se nudi da se „pobrine“ za to. Propalice pronalaze mrtve, a Nik biva uvučen u svet ekstravagancije, korupcije i krvoprolića iz koga će se jedva izvući.

4p fa 19415

OSVETNICI – ERA ALTRONA – ovu avanturističku akciju režirao je Joss Whedon, a u naslovnim rolama su Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo i Jeremy Renner.
Radnja: Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Iron Man, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Hulk, Crna Udovica i Soko biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

Podeli

Scroll to Top