Četiri koraka za savršene konture lica poput Kim Kardashian

Lepo definisane jagodice uglavnom su nasledne, ali srećom uz besprekoran make-up vaše obraze možete učiniti upravo onakvim kakvim želite da budu, a vaše lice će zahvaljujući pravilnom konturiranje igledati umnogome vitkije. Poslednjih godina, poznate dame, među kojima prednjači Kim Kardashian u svoju svakodnevnu make-up rutinu uvrstile su i pravilno isticanje jagodica. Dakle, drage dame, vreme kada se na obraze stavljalo samo rumenilo, davna je prošlost. Ali, kako vam konturiranje ne bi bilo prava noćna mora, make-up artist Carolina Dali za vas ima jednostavne savete zahvaljujući kojima ćete postati pravi majstor u ovom šminkerskom poduhvatu.

Prvi korak: bronzer

Odaberite bronzer koji je znatno tamniji od vaše kože, a ima topao ton. Četkom povucite tanku crtu ispod jagodične kosti, počevši od uha prema unutrašnjosti lica tako da se zaustavite na kraju svojih jagodica.

Drugi korak: Rumenilo

Ukoliko želite da vaši obrazi izgledaju što prirodnije birajte roze nijanse ili one u boji breskve. Rumenilo se nanosi iznad bronzera, na samim vrhovima jagodica. Morate ga naneti tako da se ne vidi jasan prelaz između rumenila i bronzera.

Treći korak: Korektor

Da biste što bolje izdefinisali vaše jagodice, odmah ispod bronzera nanesite malo korektora. Veoma je bitno da se ne vidi prelaz između korektora i bronzera. To će učiniti da vaše jagodice izgledaju izraženije.

Četvrti korak: Highlighter

Poslednji korak je nanošenje highlightera i to iznad rumenila, tačnije na sam vrh jagodišne kosti. Ako želite da vaše lice bude u potpunosti blistavo možete malo highlightera staviti i na unutrašnjem delu oka i malo ispod obrvašto je takođe jako dobar trik.

1p kkk 23315

Podeli

Scroll to Top