Četiri načina da nosite haljine i čizme u duhu sezone

Toliko jednostavan, a tako efektan, spoj haljine i čizama svake jeseni ističe se kao jedna od omiljenih outfit formula koja se lako prilagođava svakom stilu i prilici. Praktična odevna kombinacija i ove godine ostala je zvezda street style scene, bez obzira na to što je komfor poslednjih meseci postao omiljena reč u svetu mode. Odlično je rešenje u svim nemam šta da obučem situacijama jer pravila za kombinovanje gotovo da ne postoje. Dovoljno je da zgrabite omiljenu jesenju haljinu i bilo koje čizme iz cipelarnika i dobićete odličan outfit za svaki dan ili odlazak na posao, u kom bez problema možete da produžite na večeru. Kada hoćete da igrate na sigurnu kartu, crne gležnjače uvek su pametan izbor, a ako želite nešto upečatljiviji stajling ponesite elegantnu haljinu u paru sa chunky čizmama, dok će jednostavni modeli najbolje funkcionisati uz kaubojke.
Mada su haljine i čizme večita kombinacija sa kojom nema greške, svake sezone dolazi sa malim pomacima. U skladu sa tim istražili smo kako ove jeseni zvezde Instagrama nose omiljenu jesenju outfit formulu, zato nastavite da skrolujete.

PLETENA HALJINA JE APSOLUTNI HIT

Već smo vam pisali o tome da je haljina od pletiva jedan od najpoželjnijih komada ove jeseni, pa je poslednjih dana često gledamo na Instagramu u svim mogućim varijantama. Modne blogerke uglavnom je nose u paru sa čizmama sa zmijskim printom, gležnjačama sa potpeticom ili uz chunky modele.

@rocky_barnes

@georginalennon1

@slipintostyle

@slipintostyle

@_jessicaskye

Naš predlog

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 9.990 din.

PRINT JE I DALJE U MODI

Animal print, cvetići, kvadratici ili bilo koji drugi motivi u nešto tamnijim bojama obavezan su deo jesenje sezone. Uz ove efektne haljine najbolje funkcioniše jednobojna obuća, bez obzira na to da li birate potpetice ili vam je udobnost na prvom mestu.

@babetteroosstyling

@darjabarannik

@_jessicaskye

Naš predlog

MASSIMO DUTTI,
cena: 15.990 din.

BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

KOŠULJA-HALJINE VIŠE NISU REZERVISANE SAMO ZA LETO

Mada smo ovaj popularan kroj do sada uglavnom nosili tokom najtoplijeg dela godine, ovog puta pravila se menjaju. Košulja-haljina ostaje aktuelna i u sezoni jesen/zima, a posebno su poželjni modeli u beloj boji. Možete ih spajati sa bilo kojim parom čizama, a nama najbolje izgledaju u paru s modelima iznad kolena.

@leoniehanne

@maryljean

@meganellaby

@carodaur

Naš predlog

JW ANDERSON,
net-a-porter.com

H&M,
cena: 7.999 din.

CRNA HALJINA JE UVEK DOBAR IZBOR

Malo je komada koji su toliko svestrani kao što je crna haljina. Ove sezone blogerke je uglavnom nose sa obućom u istoj boji, a iako volimo all black outfite, više nam se dopada u kombinaciji sa čizmama u nekoj od vibrantnih nijansi, kao što je crvena.

@annabelrosendahl

@leoniehanne

@maryljean

@xeniaadonts

@matildadjerf

Naš predlog

ZARA,
cena: 10.990 din.

BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

Naslovna fotografija: @queenofjetlags
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top