Četiri noviteta koji nam stižu iz radionice M.A.C Cosmetics

Omiljeni make-up brend M.A.C ne prestaje da nas iznenađuje svojim novitetima i mini kolekcijama koje nastaju u saradnji sa istaknutim imenima u modnom svetu. Ovog septembra u radnji u Beogradu stižu čak četiri noviteta i nekoliko desetina novih proizvoda koje će svi obožavati.
Među proizvodima koji će se uskoro naći na policama jesu ruževi sa potpisom dizajnera Giambatistte Vallija. On u najnoviju kolekciju sa lakoćom unosi eleganciju kojom slavi žene ovom zapanjujućom zbirkom bezvremenskih nijansi.

1p mn 28715

Karmini su mat strukture, a dolaze u pet boja – „Bianca“, „Tats“, „Margherita“, „Charlotte“ i „Eugenie“. A tu je i glos pod nazivom „Lena“ koji svaki mat ruž pretvara u blistavi sjaj!

2p mn 28715

Linija sjajeva i olovaka za usne Vamplify dizajnirana je sa ciljem da gloseve vrati u make-up trend. Dolaze u pet novih nijansi i nude najdramatičniji sjaj do sada. Proizvodi sadrže jake pigmentima zbog kojih su veoma upečatljivi na usnama, a kreirani su tako da mogu opsati satima.

3p mn 28715

Kolekcija Haute Dogs inspirisana je večnom ljubavlju između čoveka i psa, a donosi nam čak trideset i tri novih proizvoda među kojima su puderi, senke, sjajavi, olovke za usne, ruževi, lakovi za nokte, četke za šminkanje… Boje su uglavnom zemljane i prirodne i jedva čekamo da ih isprobamo.

4p mn 28715

Najveću revoluciju donosi podloga Studio Waterweight SPF30 koja se pridružuje čuvenoj Studio Fix Fluid porodici. Reč je o inovativnoj formuli koja nudi prekrivanje i boju u ultra tečnom, elegantno tankom sloju poput gel seruma. Podloga se može „nadograđivati“, a nudi fino srednje prekrivanje – nežno zamagljuje nesavršenosti poput pora i sitnih bora. Uz to osigurava celodnevnu hidrataciju, ostavljajući kožu mekom i svilenom na dodir.

Podeli

Scroll to Top