Četiri verzije najpopularnijeg seta za usne

Poslednjih godina svedoci smo velikih promena u beauty svetu izazvanih pojavom novih brendova koji menjaju pravila igre. Prvenstveno zahvaljujući društvenim mrežama ovi inovatori za kratko vreme postaju veoma popularni širom planete, a njihovi proizvodi često su prodavaniji od onih sa potpisom prestižnih kuća čija se tradicija meri decenijama, pa i vekovima. Oni na tržište uvode nove proizvode koje vlogeri obožavaju, a među makeup novitetima trenutno je najpopularniji lip kit.

1lk 15317

Svetsko tržište upoznalo se sa ovim setom za usne kada je mlada rialiti zvezda Kylie Jenner lansirala svoju kozmetičku liniju, a lip kit bio je njen prvi i do sada najprodavaniji proizvod. Reč je kompletu olovke za usne i tečnog ruža sa mat finišom. Bogata pigmentacija i višečasovna postojanost glavne su karakteristike ovog makeup otkrića, a nakon nanošenja usne izgledaju veće jer dobijaju na volumenu. Dostupan je u širokom spektru boja – od pretežito nude palete pa sve do dubokih i dramatičnih tonova crvene, ljubičaste, pa čak i zelene. Ono što ga je odmah izdvojilo iz mase, jeste činjenica da se lako nanosi i da doslovno klizi usnama, a za razliku od drugih mat ruževa, ovaj ne isušuje usne, već ih istovremeno neguje.

2lkp 15317

Uspehom Kylie Jenner bio je inspirisan mladi kalifornijski brend ColourPop, koji se kupuje isključivo putem interneta i dostupan je na našem tržištu, a odlikuju ga odličan kvalitet i veoma pristupačne cene. Oni su lansirali sopstvenu paletu Lip Trio koja ima čak tri proizvoda. U slatkoj kutijici trouglastog oblika spakovani su ultra mat tečni ruž, olovka za usne i mat ruž u olovci. Ovi proizvodi mogu se kupovati i zasebno, po nešto višoj ceni, a u prodaji se nalazi ukupno osam nijansi za sve stilove i ukuse.

3lk 15317

Svoj set olovke i ruža ima i M.A.C. Oni su relativno skoro i bez velike pompe u svoju ponudu uvrstili Lip Kit, jer su ljubitelji čuvenog brenda svakako već godinama unazad sami kombinovali omiljene ruževe i olovke. Za novu kolekciju osmislili su nekoliko kombinacija najpopularnijih nude boja, a u nekim su slučajevima ruževi i olovke istih nijansa, dok se u nekim kompletima međusobno ne podudaraju, ali na usnama izgledaju savršeno skladno.

5lk 1517

Benefit Cosmetics otišao je korak dalje u želji da svojim kupcima priušti što praktičnije rešenje. Oni su nedavno predstavili kolekciju Big Sexy Lip Kit koja se sastoji od četiri proizvoda, a svaki u sebi sadrži ruž i olovku. Naime, kako bi olakšali nanošenošenje ova dva preparata dosetili su se da to može da se uradi u jednom potezu. Tako je vrh karmina nešto tamnije boje i ima funkciju olovke dok je donji deo mat ruž.

6lk 15317

Foto: Kylie Cosmetics, M.A.C, ColourPop Cosmetics, Benefit Cosmetics

Podeli

Scroll to Top