Chanel Plumes Precieuses make up praznična kolekcija

Šljokice, crvena i crna boja nezaobilazne su nijanse za novgodišnji make-up, ali kada brend „Chanel“ napravi kombinaciju tih elemenata nastaje prava magija. Nedavno prezentovana kolekcija „Chanel Plumes Precieuses“ praznične šminke prepuna je gracioznih i ženstvenih proizvoda, a oni koji ih budu koristili zasigurno su obezbedili sebi glamurozni izgled tokom predstojećih slavlja.

1p

Među proizvodima u ovoj kolekciji izdvaja se delikantni puder sa sjajem plemenite sjajem platine, uz koga ne morate da brinete imate li sjaj u očima. Kada su u pitanju senke stiže „Chanel Les 5 Ombres In Oiseau De Nuit“, paleta od pet nijansi među kojima su srebrnaste, bele i zlate, sive i lagani ton uglja. Da bi vaš make-up očiju bio upotpunjen tu su i kreoni u zlatnoj i crnoj boji.

Šimer je svima potreban u novogodišnjoj noći i zato stiže „Chanel Illusion D’Ombre Eyeshadow“ koji izgledom podseća na cvet kamelije, omiljeni cvet čuvene Coco. Rumenilo „Chanel Joues Contraste Blush“ u boji breskve biće odličan za vaše obraze. Kada su u pitanju karmini stižu dve nijanse – nezaobilazna crvena i boja kajsije, uz dva sjaja za usne, jedan takođe u crvenoj nijansi, a jedan u zlatnoj.

Na nokte nikako ne treba zaboraviti, a tu su i dve nijanse lakova – crvena i crna.

Svi proizvodi biće dostupni u našiom radnjama od novembra.

Podeli

Scroll to Top