Chiara Ferragni novi je brend ambasador venčanica sa potpisom Pronovias

Chiara Ferragni je novi brend ambasador venčanica španske modne kuće Pronovias! Modna blogerka i ikona stila ujedno je i prva It devojka u svetu koja je potpisala ugovor sa jednom od najmoćnijih svetskih brendova kada su u pitanju haljine za neveste. Osim što je zaštitno lice, ona će imati ulogu i da deli svoje stilske savete i da učestvuje u stvoranju skica za kolekciju Atelier Pronovias 2016. I sigurni smo da će inspirisati neveste širom sveta.
Autorka digitalne stranice The Blonde Salad jedna je od najuticajnijih It devojaka i modnih blogera, a o njenoj vrtoglavoj zaradi najbolje govori činjenica da je jedina blogerka u svetu koja se krajem prošle godine našla na Forbesovoj listi „30 ispod 30“. Reč je o spisku najbogatijih milionera koji su stekli ogromno imanje u svojim dvadesetim godinama. A njen Instagram profil prati neverovatnih 3,4 miliona sledbenika!
Kada je u pitanju saradnja sa Pronovias, ona planira i da haljine iz nove kolekcije Atelier Pronovias 2016 kombinuje sa dodatnom opremom koju čine nakit, veo ili bidermajer. Chiara se nada će njene ideje podstaći devojke koje planiraju udaju da se malo poigraju sa svojim stajlingom i da budu dovoljno hrabre da mogu da ponesu titulu It Bride.

1p cfp 25315

Podeli

Scroll to Top