Christian Louboutin: Deset godina dominacije Pigalle cipela

One su sastavni deo cipelarnika svake devojke koja živi za modu, a svetske zvezde ih prosto obožavaju. Čuveni model „Pigalle“ cipele Christiana Louboutina ove jeseni obeležava deset godina postojanja. Elegantne potpetice prvi put su predstavljene 2004. godine u sklopu jesenje kolekcije brenda u Parizu, a sve svetske trendseterke su se odmah zaljubile u njih. Zbog toga su postale sastavni deo svake naredne kolekcije. Kako sam dizajener tvrdi reč je o obući koja nije sezonska već je za sva vremena,jer se može nositi i tokom leta i tokom zime, bilo da su napravljene od brušene ili lakirane kože, sjajne ili mat.

lp1

Dame širom sveta obožavaju ove nežne cipele sa vrtoglavo visokom potpeticom jer savršeno izdužuju nogu i čini celu figuru njene vlasnice neverojatno ženstvenom i seksipilnom, a upravo je to formula kod žena.

lp2

U čast jubileja, brend je započeo i akciju na društvenim mrežama, gde sve ponosne vlasnice ovog modela mogu objaviti fotografije njihovih omiljenih cipela, uz haštag #PigalleIs10, a najbolje fotografije će se na službenoj stranici brenda Christian Louboutin objavljivati sve do 1. decembra.

lp3

Podeli

Scroll to Top