Christian Louboutin lansirao je najluksuznije ruževe za usne na svetu

Kada je prošle godine lansirao prvi kolekciju lakova za nokte, Christian Louboutin iznenadio je čitav svet. Predivna stiletto bočica brzo je osvojila trendseterke i postala must have u njihovim neserima. Godinu dana kasnije, dizajner prvenstveno poznat po cipelama sa crvenim đonom, odlučio je da proširi svoj uticaj u svetu kozmetike. Svoju ponudu proširio je luksuznim ruževima. Ali, to nisu samo ruževi, već kako sam Christian kaže – umetnički objekti. Stoga ne iznenađuje da je njihova cena iznosi rekordnih 90 dolara (do sada je rekord držao Tom Ford sa cemom od 52 dolara).

1p ll 6815

Inspirisan vavilonskom kulturom, Bliskim istokom i Art deco pokretom, Louboutin je stvorio zlatnu bočicu u obliku sirena repa zapečaćenu dijamantima kraljevskog nakita. Na njenom vrhu je alkica kroz koju može da se provuče lančić, pa je možete nositi i kao privezak.
– Usne su svetonik senzualnosti i organ komunikacije, stoga ruž koji ih ukrašava mora biti prilično neverovatan. U isto vreme i intiman, nonšalantan, ali i vedar – rekao je čuveni dizajner.

2p ll 6815

Linija će biti dostupna od septemnbra, a u ponudi su 36 nijanse. Ruževi dolaze u tri teksture – Silky Satin, Velvet Matte i Sheer Voile koje su inspirisane Louboutinovim ručnim torbama i cipelama.

3p ll 6815

Podeli

Scroll to Top