Cindy Crawford otkriva svoju jutarnju rutinu i tajnu mladalačkog izgleda

Nekadašnji top model Cindy Crawford uskoro će proslavti svoj četrdeset i deveti rođendan, ali ova harizmatična brineta i dalje se može pohvaliti mladalačkim izgledom svoje kože. Sigurni smo da bi svako od vas poželeo da na pragu pedesetih izgleda poput ove Amerikanke koja svojim šarmom osvaja svet isto kao i dok je bila u dvadesetim godinama. Njena tajna su proizvodi Meaningful Beauty koje koristi već godinama unazad, a postoji i posebna linija ove kozmetike sa potpisom Cindy Crawford. Reč je o specijalnom setu dnevnih i noćnih krema, seruma, tonika, losiona i antirida koji su namenjeni ženama nakon tridesete godine života.

nas p ccn 10215

– Koristim proizvode Meaningful Beauty u svojoj svakodnevnoj negi. Njihova formula pomaže da se moja koža obnovi, revitalizuje, povrati vlažnost i štite je od štetnih uticaja. Redovnom upotrebom ovih proizvoda uz izbegavanje sunca, unošenja mnogo vode tokom dana, nepušenja i dovoljnog sna, možete izgledati odlično u bilo kom životnom dobu – savetuje Cindy koja otkriva i sa kojim preparatima najradije započinje dan:
– Ja započinjem svoj dan sa veoma nežnim sredstvom za čišćenje lica, a zatim nanosim dnevnu kremu koja je puna antioksidantima. Ukoliko odlučim da stavim i malo šminke tada obavezno prethodno na lice nanesem Smoothing kapsule koje su odlične u popunjavanju sitnih bora i tako moja koža izgleda galtko – otkrila je nekadašnja top manekenka.

1p ccn 10215

Tajna Meaningful Beauty proizvida je zapravo u tome što pored uobičajenih sastojaka kao što su koenzim Q10, lipoična kiselina i različiti minerali, sadrži i odličan antioksidans koji je dobijen iz dinje koja uspeva samo na krajnjem jugu Francuske. U pitanju je superoksid-dismutaz koji u beauty industriji često nazivaju i antioksidans nad antioksidansima.

Podeli

Scroll to Top