Ne volite jarke boje i printove? Rešenje je ova jednostavna outfit formula

Ako postoji jedna stvar po kojoj ćemo pamtiti aktuelno leto, onda su to svakako vibrantne boje i efektni printovi. Jarke nijanse zelene, roze, ljubičaste i plave zavladale su modnom scenom još na samom početku proleća dok nam je leto donelo i razigrane šare koje su svakako unele osveženje u naše ormare. Međutim, postoje i oni dani kada nismo raspoloženi za eksploziju boja ili jednostavno biranju odeće želimo da posevetimo minimalno truda. Kao idealan izbor u takvim situacijama pokazale su se crno-bele kombinacije.

Na ovu outfit formulu često se oslanjaju i neke od devojaka čijem se stilu najviše divimo (i od kojih najviše prepisujemo), a njihovi modni izbori jasno nam stavljaju do znanja da leto nije samo za efektne boje i tropske šare već da su najjednostavnije odevne kombinacije nekada najbolji izbor.

Istovremeno praktičan i elegantan spoj ove dve (ne)boje još u vreme Coco Chanel postao je sinonim za dobar ukus, a ni danas se ništa nije promenilo. Crna i bela su i dalje najsigurniji izbor koji je primeren svakoj prilici, a s obzirom na to da je reč o klasičnoj kombinaciji boja, ostavljaju nam mnogo mogućnosti da se poigramo sa krojevima i siluetama ili sa spajanjem naizgled nespojivih komada.

Pa kako naše omiljene modne insajderke trenutno nose ovu kombinaciju? Za početak najveći broj njih bira provereni spoj belog topa i crnih pantalona, šortseva ili suknji, a nama su mnogo efektnije, a podjednako neutralne, kombinacije crnih topova i belih pantalona. Naravno, postoje i mnogo kreativnija rešenja, poput stajlinga Sophije Roe ili Darje Barannik.

Ako se odlučite da tokom ostatka leta eksperimentišete sa crnom i belom bojom, ono što će vam biti potrebno jesu topovi, pantalone, majice, suknje, pa i kupaći kostimi u ovim neutralnim tonovima. Verujemo da većinu nabrojanih komada već imate u ormaru, a ukoliko vam nešto nedostaje, na kraju teksta vas čeka shopping vodič.

SHOPPING VODIČ

H&M,
cena: 1.699 din.
H&M,
Košulja: 2.199 din.
Šorts: 1.699 din.
H&M,
cena: 2.199 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 4.490 din.
STELLA MCCARTNEY,
mytheresa.com
WARDROBE.NYC,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top