Da li ste primetili da svi na Instagramu nose ove naočare za sunce?

Iako je tek februar već je izvesno koje će naočare za sunce imati it status ovog leta. Naravno, dolaze sa potpisom brenda Bottega Veneta. U pitanju je Soft model iz najnovije kolekcije ove italijanske kuće, i ujedno poslednje koja je nastala pod kreativnim vođstvom Daniela Leeja. Model je inspirisan naočarama za skijanje, pa je u skladu sa tim uniseks. Ima crna stakla i okvir koji dolazi u četiri različite boje – zelenoj, roze, beloj i crnoj, a osim oversized varijante dostipna je i mini verzija ovalnog oblika.

@leoniehanne

@emilisindlev

Modne influenserke očekivano najviše vole modele sa zelenim okvirom, koji je već postao omiljeni aksesoar Emili Sindlev, Viky Rader, Pernille Teisbaek i Leonie Hanne. Mada Soft naočare pripadaju kategoriji sportskih modela, pomenute influenserke pokazale su nam da ne moramo da ih nosimo samo uz ležerne stajlinge već da mogu odlično da funkcionišu i sa nešto formalnijom odećom.  Tako ih poslednjih dana nose uz kapute, blejzere, kožne mantile i visoke potpetice podjednako često kao i uz kargo pantalone i dukserice.

@pernilleteisbaek

@vikyandthekid

Cena Soft naočara nije pristupačna, ali su i dalje mnogo povoljnije od bilo kod drugog aksesoara ovog brenda, pa ako ste poslednjih godina želeli da imate it aksesoar sa Bottega Veneta potpisom, možda je sada prilika da priuštite sebi to zadovoljtvo.

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

bottegaveneta.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @emilisindlev
Foto: Instagram, Bottega Veneta

 

Podeli

Scroll to Top