Daisy Ridley: Nova holivudska modna ikona

Novi nastavak najpopularnije filmske sage „Ratovi zvezda – Buđenje sile“ iznedrio je novu holivudsku zvezdu, dvadesettrogodišnju Daisy Ridley. Mlada Britanka preko noći je postala jedna od najpopularnijih glumica na svetu zahvaljujući glavnoj ulozi Rey.

1dr 281215

Reditelj J.J. Abrams odlučio je da iskoristi već oprobani recept Georgea Lucasa koji je kod prvog Star Wars filma iz 1977. na castingu izabrao relativno nepoznatu glumicu čija je uloga nosila film. S obzirom na to da se Ridley pre Ratova zvezda tek nekoliko puta pojavila u britanskim TV serijama i da u vreme kastinga nije imala ni vlastitu IMDb stranicu, činila se kao odličan izbor.

2dr 281215

Kao javnosti nepoznato ime u ulozi života, Daisy je u promo turneju filma krenula sa stilom, znajući da će sva pažnja biti usmerena upavo na nju. Uz pomoć renomirane stilistkinje Petre Flannery, čije su klijentkinje Emma Stone i Zoe Saldana, Ridley je uvek blistala na crvenom tepihu u custom-made kreaciji kuće Chloe, najnovijim komadima iz Diora i haute couture haljine dizajnera Giambattiste Vallija. Svoje britanske korene Ridley je promovisala noseći čak nekoliko puta dizajnerske komade sa potpisom Mary Katrantzou.

3dr 281215

Zahvaljujući odličnom odabiru toaleta, Ridley je u drugi plan stavila čak i holivudsku miljenicu Lupita Nyong’o koja takođe igra značajnu ulogu u novom nastavku sage. aja crvene tepihe širom sveta i uživa u medijskoj pažnji, Daisy se već priprema za snimanje novog nastavka Ratova zvezda čija premijera će biti 2017. godine, a do tada ćemo nastaviti da pomno pratimo besprekorne modne izlete nove hilivudske zvezde.

4dr 281215

Foto: Instagram/daisyridley

Podeli

Scroll to Top