Dakota Johnson je definitivno ukrala show na ovogodišnjem Berlinalu

Dolazak Dakote Johnson i ostatka ekipe filma Pedeset nijansi Siva na crveni tepih Zoo Palace-a na Berlinalu izazvao je opštu histeriju i nezapamćeno interesovanje medija i publike. Službena premijera najvećeg ovogodišnjeg filmskog hita, protekla je spektakularno. Baš onako kako se i očekivalo.

Dakota Johnson i Jamie Dornan; foto: Instagram
Dakota Johnson i Jamie Dornan; foto: Instagram

Dvadesetpetogodišnja glumica koja u filmu dočarava lik Anastasia Steele, odlučila je da publici pruži elegantno i seksi izdanje na red carpetu. Ona je blistala u dugoj crnoj Christian Dior haljini sa dubokim dekolteom koja na klasičan način ističe senzualnost. Outfit je upotpunila neupadljivom ogrlicom i velikim prstenom, a izbor make-upa je bio takav da ističe njenu prirodnu lepotu, ali unosi i dozu dramatičnog punk look-a. Prozirna šminka u kombinaciji sa jakim i buntovnim tamno crvenim ružem, uz ravno isfeniranu kosu, bili su odličan izbor.
Njen zgodni partner na filmu Jamie Dornan izazivao je podjednako veliku pažnju. Obučen u crno Stella McCartney odelo sa belom košuljom i leptir mašnom i maramicom u navy boji, plenio je svojim seksipilom. Jamie je na premijeru došao sa suprugom Ameliom Warner.
Uz glavne protagoniste, bio je i ostatak ekipe filma. Rediteljka Sam Taylor-Johnson nije krila svoju sreću zbog velikog interesovanja (koje je svakako bilo očekivano), a crvenim tepihom prošetala je i autorka romana E.L. James.

Dakota Johnson, Jamie Dornan, Sam Taylor Johnson i E.L. James, foto: Instagram
Dakota Johnson, Jamie Dornan, Sam Taylor Johnson i E.L. James, foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top