Dan je kao stvoren za bindžovanje nakon posla, predlažemo vam tri nove serije

Kiša koja uporno pada jasno nam je stavila do znanja da jesen uskoro i zvanično počinje, a ujedno nas je i inspirisala da se nakon posla ušuškamo u toplo ćebe i pogledamo novitete na streaming platformama. Srećom, u svetu televizije, a sada i streaming kanala, septembar je simbol novog početka pa se najuzbudljivije premijere obično prikazuju upravo u ovo doba godine. Zato pripremite snack, a mi vam u nastavku donosimo tri odlična predloga.

THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER

Ova serija od osam epizoda najskuplji je dosadašnji Amazonov projekat. Radnja se događa hiljadama godina pre Hobita i Gospodara prstenova, a smeštena je u drugo doba Srednje zemlje te istražuje nastanak prstena i uspon Saurona. U seriji se pojavljuju likovi iz filmova, ali iz mlađih dana te ih igraju drugi glumci. Tako je uloga Galadriele pripala Morfydd Clark, Elronda tumači Robert Aramayo, a Isildura – Maxim Baldry. Ostatak glumačke ekipe čine Peter Mullan, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker, Jospeh Malwe, Cynthia Addai-Robinson i drugi. Prve dve epizode premijerno su prikazane 1. septembra i postale su najgledanije premijere Prime Video produkcije. Za sada je dostupno četiri epizoda dok će čitava sezona biti prikazana do 14. oktobra.
Seriju možete pogledati na linku.

CHEF’S TABLE: PIZZA

Ako ste nekada voleli foodie filmove verujemo da ste do sada odgledali bar jednu sezonu kultne Netflixove dokumentarne serije koja se prikazuje još od 2015. godine. Sedmi nastavak ovog dokumentarca posvećen je najboljim picama na svetu i kreativnim chefovima, koji stoje iza njih. U svakoj od šest epizoda, kreatori serije vode nas u posetu restoranu jednog od chefova koji nam otkrivaju po čemu je njihova pica poznata, ali i mnogo detalji iz svojih života koje su u velikoj meri posvetili pripremi ovog italijanskog jela. U prvoj epizodi domaćin je genijalni Chris Bianco, čija je picerija u Feniksu po mnogim kritičarima najbolja na svetu, a u ostalim epizodama pojavljuju se Gabriele Bonci, Ann Kim, Franco Pepe, Yoshihiro Imai i Sarah Minnick.
Seriju možete pogledati na linku.

SLUŠKINJINA PRIČA

Peta sezona serije Sluškinjina priča verovatno je najisčekivaniji nastavak ove jeseni, posebno kada imamo u vidu da je na kraju prethodne sezone sudbina glavne junakinje, June Osborne (Elizabeth Moss), ostala nerazjašnjena.
Inače, nakon ubistva Freda Waterforda, June i i Serene Waterford (Yvonne Strahovski) ponovo su na jasno suprostavljenim stranama, a njihov sukob biće glavna tema u novim epizodama.
Seriju možete pogledati na linku.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @belousovaksu
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top