Danas je počela sa radom online prodavnica brenda H&M, a tamo vas čeka i novi program lojalnosti

Više nema razloga da budemo ljubomorni na srećnike u inostranstvu koji putem interneta mogu da kupe sve one komade koje ne mogu da pronađu u H&M radnjama, jer je poznata modna kuća od danas uvela mogućnost online kupovine i u Srbiji. Da stvari budu još bolje, sa radom je startovao i njihov program lojalnosti, H&M Member, a svi kupci koji pristupe ovom programu u periodu od 9. do 20. novembra, ostvariće 20 odsto popusta na prvu kupovinu.
– Izuzetno smo uzbuđeni što u isto vreme pokrećemo i online prodavnicu i H&M Member program u Srbiji. Od sada su moda i inspiracija dostupni svim kupcima, bilo gde u zemlji, što im daje jedinstvenu pogodnost i sjajno iskustvo kupovine. Zajedno sa naših 15 prodavnica u zemlji, nove opcije predstavljaju značajan korak u omni ponudi H&M-a, a ojačaće i našu osnovnu misiju – omogućiti svima da izgledaju, osećaju se i čine dobro – rekao je Tomas Estrani, direktor prodaje u H&M-u.
Modna inspiracija, kao i pretraživanje poslednjih trendova, kolekcija i sjajnih ponuda sada su lako dostupni putem internet stranice hm.com i H&M mobilne aplikacije. H&M Member, pored ponude dobrodošlice, daje i mnoge druge pogodnosti. Kupci dobijaju personalizovane ponude, popuste, bonus vaučere, a mogu biti deo specijalnih takmičenja čime ostvaruju dodatne nagrade ili pozivnice za specijalne događaje.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top