Danijela Dimitrovska Amidžić započela saradnju sa M.A.C Cosmetics

Top model i suvlasnica agencije Models Inc., Danijela Dimitrovska Amidžić nedavnvo se vratila iz Njujorka gde je ostvarila niz uspešnih saradnji među kojima je i sa prestižnim brendom M.A.C Cosmetics. Nakon dolaska u Beograd, ona se sprema za veliko svetsko finale izbora Elite Model Look 2015 koje se 23. novembra održava u Milanu. A ove godine osim Elite Model Management Groupe, u organizaciji prestižne manifestacije je i Vogue Italia.
Izbor Elite Model Look više od tri decenije predstavlja svetski standard za otkrivanje sledećeg super modela, a najznačajnije žene modne scene su otkrivene upravo na Elitovom licu godine (Adriana Lima, Cara Delevingne, Antonina Petković, Kendall Jenner, Nataša Vojnović, Andreja Pejić)! Od 2014. godine započet je i izbor Elite men.

1e 161115

Na izboru tradicionalno učestvuju pobednici iz vise od 80 zemalja iz celog sveta, koji će u Milanu provesti nedelju dana u radu sa mentorima, agentima, fotografima, stilistima, friyerima i šminkerima na pripremama za finalno veče. Stručan modni žiri će odabrati top 15 superfinalista: 10 devojaka i 5 mladića, koji će dobiti garantovane ugovore sa Elite Model Magementom i to po 50.000 eura devojke i po 25.000 eura mladići.
Top 15 superfinalista predstavlja Elite Wave – talas novih svetskih super modela! Na samom kraju finalne večeri proglasiće se Elite Model Look svetski pobednici: Women i Men, koji će dobiti ugovore u iznosu od 150.000 eura ženski pobednik i 50.000 eura muski pobednik.

Tanja Dojčić
Tanja Dončić

Agencija Models Inc.- Elite Model Look iz Beograda već četvrtu godinu zaredom poslaće na svetko finale pobednike iz Srbije, Tanju Dončić iz Kraljeva i po prvi put, kao jedina zemlja iz regiona, Srbija će imati i predstavnika u muškoj konkurenciji, Sašu Vujasinovića iz Pančeva.
Šesnaestogodišnja predstavnica Srbije, Tanja Dončić iz Kraljeva, sa nestrpljenjem iščekuje svoje prvo putovanje u inostranstvo.
– Prethodnih meseci sam mnogo radila na sebi, marljivo sam učila engleski jezik jer će mi on u budućnosti biti neophodan. Promenila sam svoju svakodnevnu rutinu i okrenula se zdravoj ishrani i redovnom vežbanju. Učešće na Elite Model Look izboru je šansa koja se ne propušta i cilj mi je da se predstavim u što boljem svetlu.

Saša Vujasiinović
Saša Vujasiinović

Osamnaestogodišnji Saša Vujasinović dodaje da jedva čeka da započne njegova avantura i da vidi kako izgleda biti deo jednog od najmoćnijih modnih događaja u svetu.
Agencija Models Inc. počinje potragu za novim licima i učesnicima Elite Model Look Srbija izbora za 2016. godinu. Kasting se održava 22.11.2015. u prostorijama agencije Models Inc. na adresi Majke Jevrosime 24 u Beogradu, sa početkom u 12h.

Podeli

Scroll to Top