David Beckham: Uvek se savršeno provodim na snimanju za H&M

Modna ikona David Beckham snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju kojom se predstavlja prolećna kolekcija 2016 Modern Essentials selected by David Beckham. Reklama je snimljena na ulicama Lisabona, gde David shvata da svi žele da se obuku isto kao on. Kampanja će 18. februara biti pokrenuta na televiziji i u bioskopima, kao i putem interneta na adresi hm.com.

1d 3216

David po drugi put sarađuje sa režiserom Fredrikom Bondom, gde nastavlja temu poslednje reklame sa komičarom Kevinom Hartom koji je bio obučen isto kao David. U ovom novom reklamnom filmu, Beckham napušta hotel da bi otkrio da su svi u njegovom okruženju obučeni isto kao on, uključujući klince na skejtovima, bebu, bakicu, kao i svakog muškarca u gradu. Film će pratiti i novinska kampanja koju je snimio Mario Sorenti.

2d 3216

Kampanja naglašava Davidovu ulogu stilskog uzora za milione muškaraca širom sveta. Kada je u pitanju David, radi se o mešavini tradicionalne muške odeće sa svežim idejama koje mušku modu pokreću napred. Modni komadi koje nosi u filmu, a koje je sam David odabrao iz kolekcije Modern Essentials, predstavljaju savršen primer bezvremenog stila.

3d 3215

– Uvek se savršeno provodim na snimanju H&M-ovih kampanja. Zaista razumeju moj stil i moj smisao za humor. Bilo je sjajno nositi tako elegantne komade iz asortimana Modern Essentials dok sam se tako dobro provodio – kaže David Beckham.

4d 3216

Kampanja donosi najnovije komade iz kolekcije Modern Essentials selected by David Beckham. Svake sezone David bira omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials, čime kreira garderobu od osavremenjenih osnovnih komada i novih klasika na koje se muškarci mogu osloniti tokom cele sezone. Nova kolekcija će biti dostupna u svim H&M-ovim prodavnicama koje prodaju mušku odeću u dva navrata – 18. februara i 10. marta – kao i na internetu.

5d 3216

6d 3216

Podeli

Scroll to Top