Denim Edit: Jedinih pet komada od jeansa koji su vam potrebni ove sezone

Nema tkanine koja zauzima tako važno mesto u našim ormarima kao što je jeans. Kada je teksas u pitanju računica je jasna – imamo ga, nosimo ga, volimo ga. Svejedno je u kom smo životnom dobu i da li se spremamo za vikend uživanje ili za casual friday na poslu, dobar jeans komad se odlično uklapa u sve stilove.
Čak ni modni trendovi koji dolaze i prolaze ne odriču ovog materijala. Svaka žena ima svoje omiljene farmerke i bar jednu teksas jaknu, ali da ne bismo ormar pretrpavali stvarima od jeansa, donosimo vam listu pet must have komada za ovu sezonu.

Suknja visokog struka

1p j 2815

Teksas suknja visokog struka odlična je ako želite da izgledate chic. Mogućnosti za kombinovanje su neiscrpne, a podjednako dobro se slaže i uz patike i uz salonke.

Kombinezon od jeansa

2p j 2815

Za instant trendy look bez imalo truda, teksas kombinezon je idealan komad. Sigurno je da nećete proći nezapaženo. Izaberite model koji najbolje ističe vašu figuru i uz odgovarajuću obuću i tobru obezbedili ste sebi šansu da budete chic.

Teksas košulja

3p j 2815

Kad temperature počnu da padaju, a noći postanu hladnije, nepostoji komad koji je bolji da se zagrejemo od košulje od tankog teksasa. Možete je kombinovati uz jeans, ali i stvari od bilo kod drugog materijala. Cool izgled je zagarantovan.

Teksas torba

4p j 2815

Ova torba odlično će se složiti sa garderobom u bilo kojoj boji. Velika ili mala, zavisi od vašeg ukusa. Jedno je sigurno, ako želite tašnu koju ćete moći da kombinujete na bezbroj načina, priuštite sebi komad od teksasa.

Farmerke sa vezom

5p j 2815

Ovaj model vratio se na velika vrata sa dolaskom boho stila. Iako kod nas ovaj trend još nije zaživeo u svetu je pravi hit. Ako želite da budete devojka koja diktira stilove u svom društvu, obavezno nabavite jedan model.

Podeli

Scroll to Top