Deset beauty proizvoda koji su vam potrebni posle 30. rođendana

Dvadesete godine su rezervisane različite vrste eksperimentisanja. Dok kada je reč o odevanju tražimo svoj lični stil, u sferi lepote, to je period tokom kojeg isprobavamo različite kozmetičke i makeup proizvode sa ciljem da nađemo ono što nam najviše prija. Pre tridesetog rođendana sigurno ste već isprobali gliter na usnama, senke vatrenih boja ili ste farbali kosu u ekcentričnim duginim bojama. Međutim, ulazak u četvrtu deceniju trebalo bi da označi početak mirnije životne faze kada smo već dobro upoznali sebe i znamo šta nam prija. Otkrivanje odgovarajućih proizvoda za negu uštedeće vam mnogo vremena prilikom odabira preparata, ali će vas i poštedeti beauty promašaja koji su dozvoljeni samo tokom mladosti. U nastavku vam donosimo ključne beauty proizvode na koje bi svaka devojka posle 30. rođendana trebalo da obrati pažnju i pronađe svoj idealan preparat.

1. KVALITETNA KREMA ZA LICE
Nega kože posebno je važna nakon tridesetog rođendana, jer želite da odložite njeno starenje zato vam je potrebna krema koja će odgovarati vašem tipu kože, ali i životnom razdoblju.

1t 19417

2. ANTIRID KREMA
Nežno područje oko očiju zahteva posebnu pažnju jer koža u tom predelu lica ne sadrži lojne žlezde, a oko tridesetog rođendana verovatno ste već primetili i prve bore.

3. ODGOVARAJUĆI PUDER I KOREKTOR
Nesklad boje tena i boje pudera najveća je makeup greška koja je donekle prihvatljiva tokom mladalačkih dana, ali kada uđete u svet odraslih morate imati odgovarajući puder i korektor koji se savšeno stapa sa vašom kožom.

4. KREMA ZA RUKE
Svilenkasta koža na rukama govori o vama bolje od bilo kog moćnog stajlina ili savršenog makeup-a. Zato joj posvetite posebnu pažnju i uvek sa sobom nosite kremu za ruke.

2t 19417

5. CRVENI I NEUTRALNI LAK ZA NOKTE
Odlazak kod manikira je uvek odlična ideja, ali za sve iznenadne situacije trebalo bi da imate crveni i nude lak za nokte. Ukoliko ste već dobro savladali veštinu nanošenja laka i negovanja noktiju, manikir možete uvek raditi i kod kuće. U tom slučaju, možete napraviti svoju malu kolekciju lakova.

6. RUŽ ZA SVE PRILIKE
Do 30. rođendana već bi trebalo da savladate koje nijanse ruževa vam najbolje stoje i da ih imate u svom neseseru. Boju birajte u skladu sa prilikom.

4t 19417

7. SAVRŠENI PARFEM
Uvek je dobro imati parfem koji odgovara vašoj ličnosti i kome ćete se uvek vraćati. To ne znači da ne treba da isprobavate nove mirise, ali bi trebalo da znate koje note najbolje mirišu na vašoj koži i koje najbolje oslikavaju vašu ličnost.

8. IDEALNA MASKARA
Ovaj osnovni makeup proizvod esencijalan je u svakom neseseru. Izaberite maskaru koja vam najviše odgovara, jer duge i guste trepavice mogu biti vaš tajni adut.

3t 19417

9. ODGOVARAJUĆA NEGA ZA KOSU
Sigurno je da već dobro poznateje svoju kosu te u skladu sa time birajte šampone maske i preparate za stilizaciju. Ekscentrične boje i frizure rezervisane su za mladalačko razdoblje, a sada je vreme da uz pomoć stručnjaka izaberete boju u skladu sa vašim tenom i frizuru koja odgovara vašem obliku lica. To ne znači da, s vremena na vreme, ne bi trebalo da uvodite promene, ali neka one budu blage i neka uvek rade za vas.

10. ŠAMPOM ZA SUVO PRANJE
Ovaj proizvod služiće vam u svim situacijama kada je potrebno da se brzo spremite.

Naslovna fotografija: Leibowitz Pictures
Foto: Lou and Em

Podeli

Scroll to Top