Deset nijansi negujućih sheer ruževa koji neguju usne poput balzama

Ruž za usne jedan je od najbitnijih proizvoda u kategoriji dekorativne kozmetike i nezaobilazan je deo svakog ženskog nesesera. Odgovarajuća formula i boja imaju moć da u trenutku trasformišu svaki make-up look, a čak i u situacijama kada nemamo vremena za šminkanje, jedan sloj karmina napraviće bitnu razliku. Mada u beauty svetu odavno važi pravilo da je sve dozvoljeno i da samo od našeg raspoloženja zavisi hoćemo li izabrati nešto intenzivniju ili neutralnu boju, kao i za koju ćemo se teksturu odlučiti, nekako se tokom dana uglavnom odričemo mat formula i menjamo ih za nešto laganije i prozračnije karmine. Tada se kao najbolje rešenje nameću takozvani sheer ruževi koji predstavljaju hibrid između klasičog karmina i balzama za usne, što ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

@tayhage

Ovi nenametljivi i decentni proizvodi pružaju nam dašak boje koja će osvežiti lice, a njihova najveća prednost je u tome što sami možete birati nivo pigmentacije jer nanošenjem nekoliko slojeva lako možete postići željeni intezitet boje. Lagane nijanse možete nadograditi i odgovarajućim olovkama koje će osigurati da se karmin na vašim usnama zadrži tokom čitavog dana.

13sr 4520

@nikkideroest

Dodatni plus sheer ruževa jesu njihove hidrantne formule obogaćene vitaminima koje pružaju usnama odgovarajući nivo vlage, koja nam je tokom zime itekako potrebna. Veoma su laki za nanošenje pa su pogodni i za make-up početnike, ali i za sve one trenutke kada smo u žubri i želimo da istaknemo usne u jednom potezu. U nastavku vam donosimo desetak sheer ruževa koji će naglasiti prirodnu boju i oblik usana.

L’oreal Paris Color Richie Satin Lipstick – Velvet Rose 2sr pillowtalk

Charlotte Tilbury Superstar Lips – Pillowtalk

3sr rouge-coco-flash-colour-shine-intensity-in-a-flash-142-crush-3g.3145891741421

Chanel Rouge Coco Flash – Crush

4sr sheer

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte Lipstick – Pure Nude

5sr 4520

Burberry Kisses Sheer – Tea Rose

Maybelline New York Color Sensational Lipstick – Mystic Mauve

L’oreal Paris Color Richie Satin Lipstick – Coral Showroom

8sr 4520

By Terry Hyaluronic Sheer Rouge – Bang Bang

9sr 4520

Urban Decay Vice Sheer Lipstick – Sheer Liar

10sr shrinagar

NARS Cosmetics Sheer Lipstick – Shrinagar

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tayhage
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top