Deset trikova za besprekorni letnji styling koje smo naučili od slavnih dama

Kada sa dolaskom leta odbacimo slojevito oblačenje koje obično praktikujemo tokom prolećnih dana, možemo se suočiti sa nekoliko modnih komplikacija. Naime, odevne kombinacije za vrele letnje dane mogu biti veoma dosadne ukoliko se samo rukovodite pravilom da želite da se što bolje zaštitite od visokih temperatura. Ovo jeste prioritet, ali vaše jednostavne odevne komade uz samo malo truda i upotrebom efektnih asesoara, možete učiniti neodoljivim. Jer kada je letnji styling u pitanju, sva mudrost dolazi u pravilom odabiru modnih dodataka.
Instagram i druge društvene mreže prepune su savršenih fashion ideja koje nam predlažu modni blogeri i drugi ljubitelji mode. A svakodnevno gledamo i javne ličnosti poput Lily Aldridge, Victorie Beckham ili Kate Bosworth koje nas oduševljavaju svojim izborom garderobe. Napravili smo beleške i došli do liste od deset trikova koji će svima koristiti ovog leta.

9p t 11615

#1 Lily Aldridge nam je pokazala da jednostavna duga haljina uz efektne cipele može izgledati odlično, a ovaj styling je savršen i za dnevne i večernje izlaske.

8p t 11615

#2 Kendall Jenner nas uči da uz jednostavne lepršave suknja-pantalone obučemo efektan top i dobićemo seksi odevnu kombinaciju.

7p t 11615

#3 Victoria Beckham je večiti ljubitelj all black kombinacija, a za letnje dane ona bira garderobu od prozračne čipke koja je prilagođena visokim temperaturama.

6p t 11615

#4 Beyoncé sa dolaskom leta preporučuje garderobu jarkih boja, ali je važno da izaberete one koje najbolje odgovaraju vašem tenu.

5p t 11615

#5 Dree Hemingway je nadahnuta boho trendom, pa je izabrala prozračnu belu bluzu u duhu sedamdesetih sa dugim rukavima kakve nam i lekari preporučuju za velike vrućine.

4p t 11615

#6 Od Doutzen Kroes smo naučili da najjednostavniju odevnu kombinaciju, efektne naočare za sunce mogu učiniti trendy.

3p t 11615

#7 Kate Bosworth je casual farmerkama na tregere dala dozu ženstvenosti kombinujući iz sa malim topom i visokim potpeticama.

2p t 11615

#8 Leandra Medine smatra da i u jednostavnom teksas šortsu i beloj majici možete biti doterani ako svoj styling upotpunite kožnim kaišem i laganim sakoom.

1p t 11615

#9 Miranda Kerr nam je pokazala da uz efektnu torbu lepršava haljina može da izgleda savršeno.

10p t 11615

#10 Diane Kruger je svoj dnevni outfit učinila chic tako što je ponela trendy šešir i umesto ravnih sandala odabrala one sa debelom petom koje su podjednako udobne.

Podeli

Scroll to Top