Devet odevnih komada koji su must have ovog proleća

Prvi dani proleća su najčešće veoma nepredvidivi kada je reč o vremenskoj prognozi, pa stoga i vaša odeća mora biti takva da odgovara širokom rasponu tempera. Jer, neretko nam se dešava da izađemo iz kuće na plus petnaest celzijusovih stepeni, a da tokom dana živa na termomentru padne na svega šest ili sedam stepeni. Iz tog razloga, postoji čitav spisak odevnih predmeta koji su vam potrebni u narednim sedmicama. Slojevitost se podrazumeva, a ako uz to želite da izgledate trendy i da se za vama svi okreću pogledajte šta je must have u vašem ormaru.

1. Teksas košulja: Ovaj vanvremenski komad odličan je i zbog toga što ga možete nositi i na visokim temperaturama tako što ćete podaviti rukave, a odlično se uklapa i ispod sve vrste džempera kada vreme postane nešto hladnije.

1p pg 23315

2. Haljina sa dugim rukavima: Ukoliko jedva čekate leto da biste nosili lepršave haljine tokom proleća možete izabrati komade sa dugim rukavima i to one koji se odlično uklapaju sa teksas jaknama ili kardiganima.

2p pg 23315

3. Baletanke: Verovatno jedva čekate da izujete vaše tople čizme. Ali, kako za sandale još nije dovoljno toplo vreme, balentanke su odličan izbor za ovaj prelazni period.

3p pg 23315

4. Mantil: Priča da je mantil bezvremeni komad nije ništa novo naročito kada je u pitanju prelazni period između dva godišnja doba.

4p pg 23315

5. Prugasta majica dugih rukava: Već nekoliko sezana unazad volimo pruge, naročito teget-belu kombinaciju. Ovog proleća izaberite majicu sa dugim rukavima i slobodno je kombinujte uz jeans, pencil suknje ili sve popularnije rese.

5p pg 23315

6. Džemper na kopčanje: Udoban džemper koji možete obući kada je hladno i lako skinuti i odložiti ako ste na suncu, must have je svakog proleća, pa tako i ove godine. Birajte boje poput camel koja je glavni hit sezone.

6p pg 23315

7. Tričetvrt pantalone: Ovaj kroj pantalona odlično pristaje i višim i nižim ženama. Odličan je izbor u danima kada je hladno za suknje ili kratke pantalone, a kada ipak, nakon duge zime, želimo da bar malo otkrijemo noge.

7p pg 23315

8. Military jakna: Ovaj odevni predmet je trendy već nekoliko sezona unazad i odličan je za prolećne prilike. Savetujemo vam da ga kombinujete uz girly komade.

8p pg 23315

9. Svilena marama: Uloliko želite da zaštitite vaš vrat od hladnoće, vuneni šalovi nisu izbor za proleće. Zbog toga je svilena marama pravo rešenje, a srećna okolnost je što je glavni trend ove sezone. Uz to, svakoj vašoj kombinaciji daće dozu elegancije.

9p pg 23315

Podeli

Scroll to Top