Devica Džejn: Nova serija na Fox Life-u kreće sa emitovanjem 5. maja

Omiljeni kanal sa najboljim izborem serija na domaćoj TV sceni – Fox Life, ovog proleća nam donosi premijeru još jedne nove serije. Komedija Devica Džejn emitovaće se od 5. maja svakog ponedeljka od 20.55, a trajanje jedne epizode je sat vremena.
Pošto ju je rodila majka tinejdžerka, Džejn Vilanueva je odrastala odlučna da neće ponoviti mamine greške. U 23. godini njen život teče glatko: ona studira učiteljski fakultet i verena je sa zgodnim detektivom koji podržava njenu odluku da ostane nevina do braka. Međutim, rutinski ginekološki pregled preokrene njen život naglavačke. Oplođena uzorkom namenjenim pacijentkinji u susednoj sobi, trudna Džejn se nađe u suludoj situaciji koja se dodatno pogorša kad ona sazna da je donator sperme njen šef Rafael. Dok njen pažljivo isplanirani život počinje da liči na njene omiljene telenovele, ona se suočava sa mnogim komplikovanim odlukama o smeru u kom bi njen život trebalo da pođe.
Glavne uloge tumače Gina Rodriguez kao Džejn, Andrea Navedo kao Ksiomara, Justin Baldoni kao Rafael, Yael Grobglas kao Petra, Brett Dier kao Majkl, Ivonne Coll kao Alba i Jaime Camil kao Rohelio.

Podeli

Scroll to Top