Dizajnerske torbe koje će obeležiti sezonu jesen/zima 2021/22

Svaka nova sezona donosi mnogo novih trendova i it komada koje upisujemo na liste želja (bilo da su one stvarne ili zamišljene), a ono što se uvek nalazi na vrhu te liste jeste bar jedna dizajnerska torba. To je i potpuno logično ako imamo u vidu da je ljubav žena prema torbama jedinstvena i neraskidiva, ali i da je kupovina dizajnerskog modela modna investicija koja se na kraju uvek isplati.
Mada su najveće high end kuće nove adute predstavili još početkom godine,  svi dobro znamo da se hype oko određenih torbica javlja kad se najmanje nadamo te da je potrebno da prođe određeno vreme da bismo znali da će određeni model naći put do potrošača. S obzirom na to da je sezona jesen/zima 2021/22 počela pre više od mesec dana, sada je već izvesno koje su se torbe našle na listi najpoželjnijih. Neki od modela su tek lansirani, neki dobro poznati modeli sada dolaze s malim pomakom, a  tu su i torbe koje već dugo ne silaze s lista najtraženijih aksesoara.

FENDI – FENDI FIRST

@leoniehanne

Novi Fendijev model simboličnog naziva svakako je postao broj jedan ove sezone. Lepotica iza koje stoji dizajner Kim Jones dolazi u dve veličine i u mnogo različitih boja, od kojih su mnoge već rasprodate. Torba se može nositi na dva načina – preko ramena ili kao klač, a umesto očekivanog logotipa svoj znak ponosno nosi u vidu asimetrične kopče.

fendi.com

fendi.com

fendi.com

BOTTEGA VENETA – JODIE

@tineandreaa

Već nekoliko godina unazad nijedna lista najpopularnijih torbi ne može da prođe bez bar jednog modela brenda Bottega Veneta, a poslednjih meseci definitivno je najpopularnija Jodie tašna. Ovu torbicu u zelenoj boji letos je ponela svaka influenserka koja drži do sebe, a osim standardne ponude, ove sezone lansirane su i verzije od krzna.

net-a-porter.com

net-a-porter.com

PRADA – CLEO

@handinfire

Cleo model definitivno je obeležio prošlu godinu, a ove sezone dolazi s malim pomakom. Nova verzija izrađena je od žakarda i nosi zanimljiv geometrijski print, zbog čega je lako našla put do modnih insajdera.

prada.com

prada.com

BALENCIAGA – HOURGLASS

@queenofjetlags

Torba Hourglass lansirana je 2019. godine kada ju je među prvima ponela Hailey Baldwin, a vrlo brzo stvoren je i ogroman hype oko ove lepotice. Mada prošle godine nije bila na modnom radaru, ove sezone ponovo se vraća na zasluženo mesto. Najaktuelnija su verzije u XS veličini (dostupne su tri različite veličine) i u razigranim bojama.

net-a-porter.com

net-a-porter.com

GUCCI – HORSEBIT 1955

@lucywilliams02

Klasičan retro model za kratko vreme osvojio je modne influenserke, naročito verzije u crnoj i braon boji. Ukoliko planirate da kupite torbu koja će ostati aktuelna i u godinama koje dolaze, Horsebit 1955 je najsigurniji izbor. Dodatni bonus ove torbe jeste činjenica da se jako lako uklapa u svaki stil odevanja.

net-a-porter.com

net-a-porter.com

net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top