Dočekajte jesen uz nove mirisne note sa potpisom Dolce & Gabbana

Jesen je pravo vreme za promenu parfema, a iz radionice Dolce & Gabbana u oktobru nam stižu dve nove mirisne note stvorene sa ciljem da naglase gracioznost žena i eleganciju muškaraca.
Nakon što je početkom leta linija Light Blue dobila dva nova člana, sada kolekcija Velvet postaje bogatija za ženski parfem Mimosa Bloom i muški Exotic Leather. Njihove arome odražavaju inspiraciju starim tradicijama parfemskog zanata.

1p dg 30815

Velvet Mimosa Bloom ima dominantnu kompoziciju žute mimoze, koja je u sećanju Domenica Dolcea još u dečjim danima provedenima na Siciliji, ostavila neizbrisiv trag. Posebnost parfema je što je svaki cvet ručno ubran kako bi maksimalno zadržao intenzivnost mirisnih nota. Slatko-gorka aroma mimoze nadopunjena je notama apsoluta narcisa, listovima ljubičice, uljem nerolija i citrusnom svežinom ulja mandarine i bergamota koji prizivaju miris proleća na Siciliji.

2p dg 30815

S druge strane, Velvet Exotic Leather u svojoj kompoziciji slavi senzualnost i eleganciju muškarca. Inspirisan mirisom kože muškarca, Stefano Gabbana je u kompoziciji kombinovao notu crne kože, labdanuma, stiraksa, duboke note ulja bobica kleka, arome muškatne kadulje, lavande i voćne note absoluta ruma s toplinom tamjana. Zato je ovo savršen parfem za sofisticiranog muškarca.

Podeli

Scroll to Top