Dodela nagrada BAFTA protekla je u znaku glumice Julianne Moore

Ova godina je, kada je reč o sedmoj umetnostiu, definitivno počela u znaku glumice Julianne Moore. Nakon što je dobila niz značajnih priznanja, među kojima su Zlatni globus i SAG Awards, holivudska zvezda je na dodeli BAFTA nagrada takođe proglašena najboljom glumicom. Njena naslovna uloga u filmu Still Alice u kome je dočarala ženu obolelu od Alchajmera već je osvojila čitav svet i čini se da joj se krajem februara smeši i nagrada nad nagradama – Oscar.
U svom govoru Julianne je iskoristila priliku da skrene još jednom pažnju na sve ljude obolele od ove neizlečive bolesti. Ali, Mooreova je sinoć dobila i još jedno priznanje i to ono najstrože, jer je od strane modnih kritičara proglašena za jednu od najbolje odevenih dama na crvenom tepihu ispred Royal Opera House u Londonu.
Glumačka zvezda je u prestonicu Velike Britanije donela dašak starog Holivuda, pa je tako izabrala crvenu kreaciju svog dobrog prijatelja Toma Forda izrađenu od pliša i kepra sa dubokim dekolteom. Uz savršeno uvijene lokne i crveni ruž na usnama, ova kombinacija je izgledala besprekorno. Čitavom looku dodatnu dramatiku su unele crne sandale sa visokom platformom i pažljivo odabrane minđuše.

1p jmb 9215

Podeli

Scroll to Top