Domaći brend Coast predstavio je novu kolekciju pod nazivom L’appuntamento

Sve popularniji domaći brend Coast predstavio je juče kolekciju za proleće/leto ’23, koja nosi simboličan naziv – L’appuntamento. Novi modeli inspirisani su Italijom, kolevkom mode i dizajna, a dominatno mesto u kolekciji zauzele su haljine, kao komadi koji su idealni za odlazak na sastanak ili na italijanskom L’appuntamento.
U susret sve toplijim danima, kolekcijom dominira kolorit koji se najbolje slaže uz preplanuli ten, od vatrene ciklama nijanse, preko kraljevski plave, lajm, nežno roze i ljubičaste pa sve do nezaobilaznih klasika, crne i bele boje. S druge strane, krojevi ističu žensku figuru, što je jedan od glavnih potpisa ovog brenda.
Istovremeno jednostavne i efektne, haljine iz SS ’23 kolekcije mogu se nositi od jutra do večeri, na sastanak sa drugaricama, voljenom osobom pa čak i na onaj koji menja život.
Zaštitno lice L’appuntamento kampanje je top-model Danijela Dimitrovska dok su modeli brenda Coast odnedavno dostupni u novootvorenom lifestyle ateljeu Jedanaest, na adresi Kralja Petra 11, kao i online.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top