Dominacija Donatele Versaće na Nedelji mode u Milanu

Talas kreativnosti i novina dočekao je goste na reviji, ipak, najupečatljivijeg italijanskog brenda Versace. Dominacija Donatele Versaće na svetskoj fashion sceni još jednom je potvrđena, ali ovog puta na nešto drugačiji način. Kolekcija za proleće/leto 2015 unosi novine u dobro poznati Versace svet, uz neke prepoznatljive tradicionalne elemente.  Na reviji održanoj u petak uveče u okviru Nedelje mode u Milanu prikazani su modeli koji zahtevaju pažnju javnosti, a novi modeli za dame su upečatljivi, seksi i sveži.

Pozivnica za reviju
Pozivnica za reviju

Na koji način to Donatela postiže ovog puta? Pa, pre svega ono što je primetno jeste da modele u crnoj boji nismo videli u intezitetu na koji smo navikli, a odsustvuju i poznati hard modeli, mada prepoznatljivi lanci i kopče nisu potpuno zaboravljene od strane dizajnerke i ima ih na dosta modela. Prikazivani su u etapama i na taj način ponovo je preneta emocija šezdesetih godina kada je brend Versace, kome se zameralo da nije mladalački, uneo lance i rešio tadašnji problem. Ipak, ono što ovoj novoj liniji daje nežniji ton jesu printovi – svetli i šareni.

Catwack
Catwack

– Ovo je novi i svež brend Versace. On je savremen, čist i jak. Ovo je način na koji žena nosi Versace danas i na koji će ga nositi u budućnosti – rekla je Donatela.

Kako god žene to budu prihvatile, promene u prepoznatljivom italijanskom brendu su očite. Pored pomenutih, tu su i kristalni elementi kojih ima na mnogim modelima, asimetrični krojevi na kojima su hrabro ukombinovane boje poput zelene i crvene ili roze i crvene… Jakne sa naglašenim šavovima i smelo ukrojeni topovi takođe su deo kolekcije.

Uz stara obeležja i mnoge novine, ovom revijom Donatela Versaće obećala je početak potpuno nove ere najboljeg italijanskog brenda u svetu modu.

Pogledajte neke od modela

1 p

2 p

3 p

4 p

Podeli

Scroll to Top