Dominacija military i rock modela u novoj Diesel kolekciji

Divlji, slobodan, ali i predivan – crni panter iz urbane džungle je simbol nove kolekcije italijanskog premium brenda DIESEL za sezonu jesen/zima 2015. Njegov prepoznatljivi buntovni stav uzdignut je do visina nosivog i cool. Držeći se autentičnog DNK kompanije, komadi su „provučeni“ kroz savremen, kreativan objektiv čineći kolekciju svežom i poželjnom. Konstantno težeći inovacijama, Diesel pomera granice istraživanja kada su tkanine, tehnologija i dizajn u pitanju, predstavivši nam zanimljivu ponudu u svim kategorijama.

5p d 14815

U korak sa esencijom brenda, koja je filtrirana kroz svežu, modernu perspektivu, kolekcija odeće slavi jedinstveni DNK Diesel-a. Military i rock, prepoznatljive teme modne kuće su reinterpretirane ličnim pristupom. Slobodan duh i efortless mood su pojačani akcentima boja i živopisnim grafikama, dok su ručno oslikani detalji, složena beljenja i mešovite teksture istakli kvalitet bezvremene kolekcije. Pored novih grafika, kolekcija uključuje i legendarnog pantera. Dieselov logotip doživljava modni comeback.

– Moj omiljeni komad u kolekciji je sivi džemper sa našim Mohican pečatom! Ponosni smo na naš logo i sada ga koristimo na uzvišeniji način – rekao je Nikola Formichetti, kreativni direktor Diesel-a.

1p d 14815

Military
Zabavan i sportski osvrt na military temu. U skladu sa svojim jedinstvenim, inovativnim pristupom, Diesel stvara svoju kamuflažnu šaru, koja se reflektuje na sve kategorije, od odeće do donjeg veša. Njegov moderan i arty izgled je ovekovečen i na mekanoj trikotaži. Tradicionalni vojno zeleni i braon tonovi su oplemenjeni akcentima živih boja uz živopisne detalje eko krzna.

2p d 14815

Casual Rock
Lična, jedinstvena, obožavana! Kao arhiva komada otkrivenih u vintage prodavnicama, a zatim prilagođena grbovima i crtežima, Casual Rock linija ima širok spektar uticaja pomešanih u urbane i moderene komade. Uz hiper dekorativni pristup, plišane bajker jakne su ručno oslikane grafikom koja oživljava uspomene iz detinjstva, dok su crne kožne aviator bomberke ukrašene pačvork detaljima.

3p d 14815

Evening Rock
Rock ‘n’ Roll raspoloženje prilagođeno je večernjem senzibilitetu. Od pankerskih čioda do grunge kariranih šara, sve dočarava elegantan ali ozbiljan šarm sa metropolitske tačke gledišta. Oštri krojevi i postavljene siluete nam donose precizne, uniseks modele, mešovitih slojevitih materijala čistih linija uz bajkerske jakne sa nitnama. Ženska linija uključuje seksi mini haljine na šniranje i lepršave šifon bluze te mantile ukrašene zihernadlama.

Kolekciju jesen/zima 2015. možete kupiti u prodavnici DIESEL u Beogradu – Ušće shopping center, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu

Podeli

Scroll to Top