Donosimo vam inspiraciju za sledeći odlazak kod manikira

Ako postoji doba godine kada je eksperimentisanje s manikirom poželjno, to je svakako kraj decembra. Ovo je period kada šljokice na noktima postaju omiljeni detalj, a nail art predstavlja tačku na i svake odevne kombinacije. Ukoliko ste u potrazi za savršenim manikirom s kojima ćete ispratiti 2020. i dočekati 2021. godinu, u nastavku vam donosimo tri sjajna predloga. Reč je o idejama koje će biti podjednako atraktivne i beauty maksimalistima i večinitim ljubiteljkama minimalizma, koje uglavnom nose crvene ili nude nijanse na noktima. U igri su šljokice u različitim varijantama, zatim francuski manikir prilagođen prazničnoj atmosferi, kao i novogodišnji nail art, koji ovog puta izgleda prefinjeno i sofisticirano. Nastavite da skrolujete.

@nailsinc

GLITTER

Lakovi sa šljokicama predstavljaju zlatni standrd u ovo doba godine i jedan su od izbora s kojim ne možete da pogrešite. Bilo da izaberete raskošne metalik nijanse, večitu crnu boju ili nešto smelije tonove, imaćete manikir koji savršeno odgovara prazničnoj atmosferi. Ukoliko su vam jednobojni nokti suviše jednostavno rešenje, glitter uvek možete kombinovati s nekom od nail art tehnika.

@betina_goldstein

@betina_goldstein

@opi

@thehangedit

@paintboxnails

@oliveandjune

@paintboxnails

FRANCUSKI MANIKIR

Postoji mnogo načina da ponesete francuski manikir tokom praznika, kao što je recimo kombinacija nude osnove sa zlatnim ili srebrnim nijansama. Ovo bi moglo da bude odličan izbor za sve koji vole nenametljiva rešenja dok će devojke sklonije eksperimentisanju verovatno radije poneti raznobojnu varijantu u kombinaciji s lakovima sa šoljicama. Uvek se možete poigrati i s double french manikirom, koji podrazumeva bojenje i vrhova i korena nokta u različitim nijansama ili iscrtavanje polumeseca u korenu.

@harrietwestmoreland

@betina_goldstein

@betina_goldstein

@nailsinc

@so_nailicious

NAIL ART

Nail art je ove sezone sveden na pravu meru i dolazi u najsuptilnijem izdanju do sada. Crteži novogodišnjih motiva ovog puta nose se u paru s bezbojnim lakom što čitavom looku daje minimalistički efekat. Bez obzira na to da li ćete poželeti da nokte ukrasite crtežima zvezdica, cvetića, pigvina ili novogodišnjih ukrasa, gotovo da ne postoji šansa da preterate.

@betina_goldstein

@thehangedit

@betina_goldstein

@thehangedit

@thehangedit

Naslovna fotografija: @betina_goldstein
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top