Dunja Jovanić je novo zaštitino lice brenda Kiko Milano

Jedna od najuspešnijih domaćih influenserki Dunja Jovanić postala je zaštitno lice brenda Kiko Milano u Srbiji, čime ovu, za nju veoma uspešnu godinu, završava u velikom stilu. Njeno prvo zvanično pojavljivanje kao zaštitnog lica poznatog italijanskog brenda biće u okviru velikog Make-up maratona, koji Kiko Milano organizuje od 24. do 26. decembra u šoping-centru Galerija u Beogradu. Posetioce očekuju tri dana besplatnog šminkanja, master classovi sa nekim od najboljih domaćih šminkera, novogodišnji popusti i vredne nagrade.

Prvi dan Make-up maratona otvoriće upravo Dunja zajedno sa našim proslavljenim šminkerom Draganom Vurdeljom. Njih dvoje će danas od 18 časova održati Kiko Milano Master Class, kada će sa posetiocima podeliti svoje favorite iz nove praznične kolekcije i dati im savete kako da unaprede svoj stil šminkanja.

Make-up maraton nastavlja se u subotu od 17h kada će master class održati još jedna poznata šminkerka Nena Ilić i to u saradnji sa glumucom Tamarom Dragičević dok će se u nedelju od 16h sa posetiocima družiti šminker Milan Bauranov i glumica Olja Lević.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: Instagram (@imfashionbabe)
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top