Dušan Reljin potpisuje fotografije nove Liu Jo kampanje

Italijanski premium brend nastavlja uspešnu saradnju sa Dree Hemingway koja će biti brend ambasador i u kampanji za sezonu jesen/zima 2015. kao zaštitno lice za linije Liu Jo i Liu Jo Jeans. Praunuka čuvenog pisca, supermodel i glumica, Dree savršeno se uklopila u ulogu style ambasadora zahvaljujući svojoj sofisticiranoj prirodnoj lepoti i nonšalanciji, kosmopolitskom duhu koji ju je učinio jednom od najpopularnijih it devojaka današnjice, a koju često pratimo na modnim pistama i gledamo na naslovnim stranicama svetski poznatih magazina.

2p lj 21715

Za seriju ekskluzivnih fotografija pobrinuo se srpski modni i umetnički fotograf Dušan Reljin, koji je uspešno ovekovečio glumičinu lepotu, slikavši je pod toplim osvetljenjem, što je krajnji ishod učinilo još glamuroznijim. Luksuzan stan u suncem okupanom Majamiju okruženje je u kojem je kampanja nastala. Atmosfera koju dočaravaju Reljinove fotografije je intimna i opuštena. U pozadini nalazi se vreli Majami, ultramoderan i dinamičan.

3p lj 21715

Promotivne fotografije za Liu Jo Jeans kolekciju nastale su na predivnoj terasi na kojoj je Dree bila u društvu svojih prijateljica, okruženim prelepim morem. Grupa devojaka je okupljena na elegantnoj sofi, a dame izgledaju opušteno i veselo. Dree, model i glumica magnetskog personality-aem se nalazi u centru pažnje.

4p lj 21715

Od ove sezone u zimskoj kolekciji Liu Jo je odličio da stavi akcenat na denim komade koji su veoma važan deo njihovog DNK. U tu svehu nekoliko fotografija nastalo je u studiju. U pitanju su crno-beli imidži kojima je poznati srpski fotograf Dušan Reljin uspeo da naglasi hladniju stranu Liu Jo.

1p lj 21715

Podeli

Scroll to Top