Dvadeset komada sa sniženja koja su idealna za jesen

Na aktuelnim sniženjima obično kupujemo za sezonu koja je u toku ili pri kraju i to obično klasične stvari koje možemo da nosimo i naredne godine. Da to ne mora uvek da bude tako dokazuju i brojni komadi koji su idealni za slojevite kombinacije kada temperature variraju. Zato se na letnjim sniženjima mogu kupiti i komadi koji su prikladni za jesenje dane.
Sniženja su odlično vreme za nabavku bezvremenskih komada poput male crne haljine ili bele košulje, ali i onih ležernijih stvari kao što su pocepane farmerke ili karirana košulja koju možete prebaciti preko jednostavne majice ili zavezati oko struka što često rade it cure. Tregerice su takođe model koji slobodno možete da nosite u narednim sezonama, a predlažemo vam da je kombinujere sa prugastim majicama ili onim sa zanimljivim printom ili natpisom.
Ono što je najpraktičnije, u letnjoj ponudi često nailazimo i na lagane jakne koje su odlične za prve jesenje dane, kada temperature padnu ispod dvadeset stepeni. Komadi od laganog pletiva isto tako možete nositi i u septembru, a baš oni vas mogu podsetiti na leto.
Osim odeće, na sniženju su i razni modni dodaci, što je prava prilika za investiciju u novu torbu, bila ona klasični shopper bag, trendi bucket torba ili mala clutch torbica za večernje izlaske.
Pogledajte u našoj galeriji dvadeset komada koje smo izdvojili kao favorite sa sniženja.


Podeli

Scroll to Top