Dvadeset načina da nosite skinny jeans tako da vam nikad ne dosadi

U proteklih desetak godina skinny jeans prešao je dugačak put od trenda za koji se činilo da će brzo biti zaboravljen, pa sve do klasika koji je potreban svakoj ženi. Mada je aktuelna sezona u prvi plan istakla neke druge krojeve, o čemu smo vam već pisali, skinny farmerice i dalje su prisutne u ormarima žena iz svih delova sveta i predstavljaju savršen početak različitih odevnih kombinacija – dnevnih i večernjih, ležernih i elegantnih.

8sj

@ladyaddict

Ovaj model jeansa krasi neverovatna jednostavnost koja uvek bitno olakšava spremnje, a odlično se slažu uz oversize džempere, karirane blejzere ili bele košulje. Posebno su zanimljivi monohromatski lookovi, kada se plave farmerke iskombinuju s plavim džemperom ili teksas košuljom ili crne sa rolkom u istoj boji. Uz ove dobro proverene outfit formule, skinny jeans možete kombinovati i sa aktuelnim trendovima, pa tako odlično funkcionišu uz kožne košulje ili uz čizme do kolena.

13sjjj

@tineandreaa

Svoju popularnost ovaj model najviše duguje činjenici da dobro stoji ženama različitih građa, kao i da prekriva sve ono što bismo želele da sakrijemo, a ističu sve atribute. Da su i u sezoni jesen/zima 2019/20 i dalje jedan od najpoželjnijih krojeva najbolje svedoče modne blogerke sa svih krajeva planete koje poslednjih nedelja rado nose svoj skinny jeans. U nastavku vam donosimo 20 predloga, 20 devojaka iz 20 različitih gradova koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za kombinovanje vaših omiljenih farmerica.

SIDNEJ

 1sj 31019

@kaity_modern

PARIZ

3sj j

@ruerodier

NJUJORK

3sj

@ariellecharness

LOS ANĐELES

4sj

@sincerelyjules

KELN

5sj

@lenaterlutter

OSLO

6sj

@ninasandbech

LONDON

7sj

@emmahill

BERLIN

9sj

@mija_mija

MILANO

10sj

@chiaraferragni

ANTVERPEN

11sj

@kaesutherland

AMSTERDAM

13sj

@paulienriemis

HAMBURG

13sjj

@xeniaadonts

SEUL

15sj

@aimeesong

KOPENHAGEN

16sj

@_jeanettemadsen_

MEKSIKO SITI

17sj

@sofialascurain

TOKIO

18sj

@forevervanny

BUENOS AIRES

19sj

@imqueena_

MAPUTO

30sj

@_yaramel

MADRID

31sj

@ladyaddict

Naslovna fotografija: @ruerodier Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top