Zašto je micelarna voda revolucionaran proizvod?

Miceralna voda poslednjih sezona nametnula se kao jedan od najrevolucionarnijih kozmetičkih proizvoda. Za to ima mnogo razloga jer jenezamenjiva u negi kože – čisti je, tonira, ne isušuje, a namenjena je tipovima kože. Micelarna voda veoma je blaga, a istovremeno vrlo efikasna. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, nije potrebno dodatno ispiranje kože tokom čišćenja, a njena prednost je u tome što ne utiče na prirodni zaštitni sloj kože. Miceli deluju kao magnet: nakon nanošenja pomoću pamučne vatice, privlače masnoće i šminku, ali ne i vodu. Osvežavajuća voda nema dehidrirajući efekat na kožu i nema potrebe za dodatnim toniranjem nakon njene upotrebe. Prednost ovakvog kozmetičkog prozivoda je u njegovoj funkcionalnosti, jer više nije potrebno kombinovati različite tehnike čišćenja lica i uklanjanja šminke, što olakšava žensku svakodnevicu.

3p mv 26715

Postoji više vrsta micelarne vode: za suvu, osetljivu, kombinovanu ili masnu kožu lica, kao i kožu sklonu bubuljicama i aknama. Na tržištu se tako mogu naći različiti brendovi koji nude micelarne vodice koje dubinski čiste kožu, a istovremeno sadrže blagi kompleks, pa je i osvežavaju. Neke od njih sadrže prirodne sastojke za negu kože i nemaju u sebi sastojke poput parabena, boja, mirisa ili alkohola. Miceli estera masnih kiselina ove vodice vežu masnoću za sebe, pa je temeljito uklanjaju, a da pritom ne isušuju kožu. Posebna je prednost što ovaj čudotvorni proizvod ne zatvara pore na licu.
Ovaj proizvod odlilan je i za uklanjanje make-upa oko očiju, posebno kod žena kojima je ove područije osetljivo. Nakon upotrebe miceralne vode prilagodite dodatnu negu svom tipu kožu čime ćete omekšati njenu teksturu i pružiti joj kvalitetnu negu tokom čitavog dana.


Podeli

Scroll to Top