Eksluzivna M.A.C kolekcija koju je osmislila Rihannina dizajnerka

Kineska dizajnerka Guo Pei stekla je veliku slavu zahvaljujući saradnji sa Rihannom, a popularnost joj je donela i unosan ugovor sa make-up kućom M.A.C.
Kada je Rihanna ove godine na Met Gala događaju prošetala u raskošnoj žutoj kreaciji, izazvala je mnogo pažnje. Iako je dobila više kritika nego pohvala za styling, dizajnerka koja je radila toaletu stekla je veliku slavu. Guo Pei nije bila nepoznata u svetu mode, pa tako njenu garderobu nose sve slavne ličnosti iz njene i drugih azijskih zemalja, ali je svetsku pažnju dobila tek nakon ovog gala eventa.
Njen talenat prepoznala je kozmetička kuća M.A.C sa kojom je potpisala unosan ugovor, pa su tako predstavljeni proizvodi sa njenim potpisom koji će se od 1. oktobra naći u prodaji. Reč je o eksluzivnoj limited edition kolekciji u kojoj su intenzivne plave senke, ružičasti ruževi, sjajevi za usne, rumenila…
Pakovanje svih 16 proizvoda je luksuzno i obmotano ručno vezenom tkaninom koju je Pei dizajnirala, osim dva proizvoda čija su pakovanja pozlaćena. Komadi iz ove kolekcije će biti nešto viših cena upravo zbog pakovanja.

1p m 19915

Podeli

Scroll to Top