Ella Dvornik predložila nam je tri načina da nosimo print sezone

Pruge su jedan od onih dezena koji je uvek u modi i koji se može odlično iskombinovati nezavisno od vašeg odevnog stila. Ovaj bezvremeni print obožavaju i žene koje preferiraju klasiku, one koje vole retro stil, ali i chic pripadnice nežnijeg pola koje vole mix & match kombinacije. Jedna od njih, koja zbilja ima autentičan stil, je i hrvatska blogerka Ella Dvornik. Ona je u Guessu odabrala nekoliko trendi kombinacija s prugicama i pokazala nam kako treba nositi jedan od vodećih ovosezonskih trendova.
Večnu trendi teksas jaknu Ella je obukla uz suknju od pletiva na prugice, a ceo outfit podigla je retro cipelama na petu.

1ed 3519

KLJUČNI KOMADI

1g 3519

1gg 3519

Za drugi outfit odabrala je prugasti sako u beloj varijanti, koji možete nositi kao zaseban odevni komad ili u kompletu s kratkim pantalonama. Ceo stajling Ella je začinila sa žarko žutom majicom i neobičnim cipelama.

3ed 3519

KLJUČNI KOMADI

3g 3519

3gg 3519

Za sam kraj, ona je elegantnu plisiranu suknju iskombinovala s retro crno-belom košuljom, a dodala je klasične crne potpetice i torbu oko struka. Ovakvu kombinaciju možete nositi na posao, za večernji izlazak ili šetnju gradom.

4ed 3519

KLJUČNI KOMAD

4g 3519

Omiljene modele Elle Dvornik možete kupiti u Guess radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – Promenada centtar, te multibrand radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top