Farmaceutski proizvodi za negu su hit u svetu: Pogledajte ponudu u našim apotekama

Nakon prave opsesije kupovinom skupih kozmetičkih proizvoda prestižnih brendova koja je trajala ktrajem prošlog i početkom ovog veka, poslednjih godina sve je više žena koje su se okrenule prirodnom negovanju svoje kože. Poslednju deceniju sve su prisutniji organski preparati koji su najpre bili dostupni samo onima sa dubljim džepom, ali danas ih koriste mnoge dame naročito u Americi i zapadnoj Evropi, ali i Japanu. I ne samo to, trenutno glavni trend u SAD je kupovima pomada, tonika, antirida i drugih preparata u apotekama i to uz savet stručnjaka. Ovakav vid usluge, dostupan je i kod nas, a sve je više žena koje naglašavaju da su za lep i blistav izgled njihove kože zaslužni apotekarski proizvodi. Oni su dostupniji od skupih brendiranih krema, a doslovno mogu da učine čuda. Predstavljamo vam tri beogradske apoteke, koje su pored ostalog, specijalizovane i za spravljenje krema za negu i po jedan proizvod iz svake od njih.

1p ap 25115

Apoteka Beograd ima širok asortiman proizvoda za negu, a ovom prilikom vam prezentujemo čudesni – Hijaluron hidrantni krem. U pitanju je dnevni krem za negu mešovite i dehidrirane kože koji obezbeđuje visok stepen hidratacije, značajno povećava elastičnost i ublažava postojeće bore. Uz to, štiti kožu od povećanog UVA i UVB zračenja, štetnih spoljnih uticaja, blagotvorno deluje na dublje slojeve kože i predstavlja odličnu podlogu za šminku. Koristi se ujutro nakon uobičajenog higijenskog tretmana. Redovnom upotrebom koža ostaje zdrava i meka, a vidljivi znaci starenja se ublažavaju.

2p ap 25115

Mella cosmetics je specijalizovana za apotekarske proizvode koji su nastali tokom dugogodišnjih istraživanja na polju aromaterapije. Predstavljamo vam njihov – Dnevni superhidrantni aloja krem koji omogućava da koža održi svoju vlažnost tokom celoga dana, što je osnovni uslov za njen zdrav izgled i vitalnost. Svakodnevnom upotrebom ovog proizvoda lice će zadržati mladalački sjaj i energiju. Krema se može upotrebljavati za hidrataciju svih tipova kože jer zahvaljujući posebno dizajniranom prirodnom sastavu ne masti i ne zapušava pore i pogodna je i kao podloga za šminku. Osim toga, ima i anti-ageing efekat. Može se koristiti za negu kože lica, vrata, dekoltea i nadlanica.

3p ap 25115

Apoteka Kamilica u svojoj ponudi ima odlične farmaceutske preparate, a jedan od njih je i Glikola. Ova krema se upotrebljava jednom do dva puta dnevno posle pranja lica ujtru ili nakon temeljnog čišćenja uveče. Kod osoba sa veoma osetljivom kožom u pocetku se preporučuje primena Glikola AHA complex krema svakog drugog dana. Preparat se nanosi u maloj količini, i ravnomerno razmazuje po koži lica, vrata i dekoltea, kao i po koži nadlanica. Delovanje se uočava već posle tri do četiri nedelje redovne primene. Usled niske pH vrednosti kreme, koji je neophodan za ispoljavanje delovanja, može se javiti kratkotrajno peckanje, neposredno posle primene, koje ubrzo prestaje.

Podeli

Scroll to Top